Uutisia

Pohjola-palkinto Hyvälle Seuralle on tunnustuspalkinto moniarvoiselle ja laadukkaalle seuratyölle. Maakunnalliset palkinnot jaettiin joulu-helmikuussa SLU-alueiden tilaisuuksissa yhdessä Pohjolan kanssa.
Etenkin omaehtoinen liikkuminen on vähäistä. Urheilijoiden kokonaisliikuntamäärät eivät kuitenkaan ole ainoa laadun mittari vaan lisäksi tulee kiinnittää huomiota valmennuksen yksilöllisyyteen ja monipuoliseen harjoitteluun.
Jukka Pekkala puhui keskiviikkona 9. maaliskuuta kahdessa erillisessä urheiluseurojen tapaamisessa kokouskeskus Lasaretissa.
Maakunta Liikkeelle -hanke haluaa kuulla sinun tarinasi. Se voi olla kertomus painonpudotuksesta, liikunnan harrastamisen aloittamisesta vuosien tauon jälkeen tai jotain aivan muuta.
Opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikkö myönsi paikallisen seuratoiminnan kehittämiseen miljoonan euron lisätuen. Lisätuella halutaan kehittää vähävaraisten urheiluharrastusmahdollisuuksia sekä luoda uusia ja pysyviä yhteistyömalleja urheiluseurojen, lajien ja urheiluakatemioiden välille.
Veripalvelu kannustaa suomalaisia yrityksiä, yhteisöjä ja ryhmiä osallistumaan verenluovutukseen. Verenluovutuskäynti vaikkapa yhdessä työkavereiden kanssa on hauska tempaus, jolla on suuri merkitys: mitä useampi ojennettu käsi, sitä useampi potilas saa apua. Pienikin ryhmä on tärkeä.
RSS ATOM