Uutisia

SLU:n Veroiltapäivässä 10.10. käytiin läpi seuroja askarruttavia kysymyksiä tavoitteena löytää yhteisiä liikunnan ja urheilun menettelytapoja, joilla minimoidaan verotukseen liittyvät riskit ja ikävät yllätykset.
Palvelun ensimmäinen tuote on yksittäiselle käyttäjälle ilmainen testistö, minkä avulla lapsi ja nuori voi testata urheilullista tasoaan.
Veikkaus Oy, SLU ry ja SLU –alueet ovat sopineet yhteistyön jatkamisesta vuosina 2011-2013. Yhteistyön sisältö jatkaa aiemman sopimuksen linjoilla, sisältöinä ovat mm. verkkokumppanuuden edistäminen, edunsaajaviestintä sekä urheilu- ja liikuntakulttuurin kehittäminen.
Kiimingin Urheilijoiden jo perinteeksi muodostunut juoksukoulu päättyy 1.10. tehtäviin Inbody-mittauksiin
SLU:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön Järjestöpäivillä Naantalissa 20.–21.9.2011 arvioitiin liikunnan ja urheilun yhteisiä tuloksia.
Toukokuun lopussa myönnettiin sadalle urheiluseuralle tukea päätoimisen työntekijän palkkaamiseen. Tämä oli toinen kerta, kun seuroille myönnettiin palkkatukea. Ensimmäiset työntekijät aloittivat seuroissa elokuun alussa. Tukikausi kestää noin kaksi vuotta.
RSS ATOM