Uutisia

Seuratoiminnan kehittämistukea myönnetään tänä vuonna noin 1,1 miljoonaa euroa lasten ja nuorten urheiluun sekä aikuisten terveyttä edistävän liikuntaan. Uutena kohdennuksena on mm. vähävaraisten harrastusmahdollisuuksien kehittäminen.
Lumilautailu ja freestyle/new school -laskeminen ovat suosittua vapaa-ajanpuuhaa nuorten keskuudessa, mutta Oulun alueelta puuttui sopiva paikka harrastaa näitä hittilajeja. Ongelma ratkesi, kun Kiimingin Urheilijoiden Kimmoke-talon läheisyyteen rakennettiin lasten ja nuoren lähiliikuntapaikka.
Järjestyksessä toinen kolmesta Taiston aluekilpailusta pidettiin tiistaina 8.5. Ouluhallissa. Voittajaksi selviytyi tasaväkisen kilpailun päätteeksi Liperin koulu Liperistä. Toinen ja kolmas sija tuli Pohjankartanon ja Kastellin kouluille Oulusta.
4.-6. toukokuuta pidetyt monimessut kokosivat Ouluhalliin yli 200 näytteilleasettajaa liikuntaan ja terveyteen, pihaan ja puutarhaan sekä käsitöihin ja työskentelytapoihin liittyen.
Palstan avulla seurat voivat tiedottaa erilaisista järjestämistään tapahtumista ja tilaisuuksista.
Sammonkadun Liikuntatalossa 26.4.2012 pidetyssä kokouksessa oli paikalla 20 osanottajaa, joista 14 oli täysivaltaista jäsenjärjestöjen valitsemaa kokousedustajaa.
RSS ATOM