Uutisia

SLU:n Karoliina Ketola on käynyt läpi kuntavaaliohjelmia. Liikunnassa painotetaan olosuhteiden merkitystä.
Kaikkiaan seitsemällä paikkakunnalla järjestetty foorumi oli osa PoPLi:n syksyllä 2012 alkanutta On PoP Liikkua -tapahtumaa.
Liikuntakaavoitus.fi -sivustolla pyritään edistämään liikunnalle suotuisten elinympäristöjen syntymistä. Tavoitteena on lisätä kansalaisten, suunnittelijoiden ja päätöksentekijöiden tietoisuutta liikunnalle suotuisista ja liikuntaan kannustavista elinympäristöistä sekä niiden merkityksestä terveydelle.
Viikolla 42 järjestettävä syksyn viimeinen On PoP Liikkua -tapahtuma sisältää monipuolisia, erilaisia hyvinvointiin, terveyteen ja liikuntaan liittyviä tapahtumia ja toimintoja lapsille, nuorille, työikäisille, lapsiperheille, ikääntyneille ja erityisryhmille.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry, Oulun kaupungin liikuntatoimi, Maakunta Liikkeelle –hanke ja Oulun Seuraneuvottelukunta järjestivät Oulun pääkirjastossa 3.10.2012 kaikille avoimen urheilu- ja liikuntafoorumin.
Ilmaisen Harrastushaku -palvelun tavoitteena on ohjata lapset, nuoret ja aikuiset harrastusten pariin helpommin ja saada ihmiset liikkumaan. Lisäksi palvelun tavoitteena on saada näkyvyyttä seurojen ryhmille eri kanaviin.
RSS ATOM