Uutisia

Viikolla 42 järjestettävä syksyn viimeinen On PoP Liikkua -tapahtuma sisältää monipuolisia, erilaisia hyvinvointiin, terveyteen ja liikuntaan liittyviä tapahtumia ja toimintoja lapsille, nuorille, työikäisille, lapsiperheille, ikääntyneille ja erityisryhmille.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry, Oulun kaupungin liikuntatoimi, Maakunta Liikkeelle –hanke ja Oulun Seuraneuvottelukunta järjestivät Oulun pääkirjastossa 3.10.2012 kaikille avoimen urheilu- ja liikuntafoorumin.
Ilmaisen Harrastushaku -palvelun tavoitteena on ohjata lapset, nuoret ja aikuiset harrastusten pariin helpommin ja saada ihmiset liikkumaan. Lisäksi palvelun tavoitteena on saada näkyvyyttä seurojen ryhmille eri kanaviin.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n toimittaman Pohjoisesta Tuulee -verkkolehden uusin numero on julkaistu.
Viikolla 41 järjestettävä Siikalatvan On PoP Liikkua -viikko sisältää monipuolisia, erilaisia hyvinvointiin, terveyteen ja liikuntaan liittyviä tapahtumia ja toimintoja lapsille, nuorille, työikäisille, lapsiperheille, ikääntyneille ja erityisryhmille.
Uuden Liikuntajärjestön hallitus on yksimielisesti valinnut pääsihteeriksi Teemu Japissonin. Uuden järjestön vt. pääsihteerinä toimiva Japisson aloittaa tehtävässä 1. syyskuuta.
RSS ATOM