Uutisia

Opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikkö myönsi paikallisen seuratoiminnan kehittämiseen miljoonan euron lisätuen. Lisätuella halutaan kehittää vähävaraisten urheiluharrastusmahdollisuuksia sekä luoda uusia ja pysyviä yhteistyömalleja urheiluseurojen, lajien ja urheiluakatemioiden välille.
Veripalvelu kannustaa suomalaisia yrityksiä, yhteisöjä ja ryhmiä osallistumaan verenluovutukseen. Verenluovutuskäynti vaikkapa yhdessä työkavereiden kanssa on hauska tempaus, jolla on suuri merkitys: mitä useampi ojennettu käsi, sitä useampi potilas saa apua. Pienikin ryhmä on tärkeä.
Kiinnostuksesta kertoi testimenestys SuomiMies seikkailee -rekkakiertueella, joka kiersi rekkaan rakennetun kuntotestiaseman kanssa toukokuussa ja syyskuussa 2011 ympäri Suomea. Kiertueella testattiin 30 eri paikkakunnalla yhteensä yli 10 000 miestä. Oulussa testattavia kertyi yli 600.
Osallistujat opastetaan turvalliseen tapaan nostaa nykyistä fyysistä kuntoaan ja heille annetaan ohjeistusta kuinka he voivat jatkaa harrastustaan myös jatkossa. Katso tarkemmat tiedot aikuisliikunnan sivuilta ja ilmoittaudu mukaan. Paikkoja rajoitetusti.
Suomen Kuntoliikuntaliitto aloitti 50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi perinteen, jossa vuosittain palkitaan valtakunnallisesti yksi liikunta- tai urheiluseura aikuisten harrasteliikuntatoiminnasta.
S-ryhmän hotellit eli Sokos Hotellit ja Radisson Blu Hotellit Suomessa tarjoavat SLU:n aluejärjestöille ja niiden jäsenseuroille ja –yhdistyksille edullista majoitusta sekä muita rahanarvoisia etuja Sporttiklubi-asiakkuusohjelman kautta.
RSS ATOM