Uutisia

Suomalaisella liikunnalla ja urheilulla on unelma: haluamme tehdä Suomesta maailman liikkuvimman urheilukansan ja parhaan Pohjoismaan 2020. Suomen Olympiakomitea, Paralympiakomitea ja Valo uudistavat suomalaisen liikunnan ja urheilun toimintatapaa ja kiertävät vuoden 2013 aikana Suomea yhteisen vision merkeissä. Kiertueella tavataan maakuntien urheilijoita ja valmentajia, seuratoimijoita, päättäjiä ja paikallismediaa.
1-tason valmentaja- ja ohjaajakoulutus (VOK 1-taso) on uudistunut. Koulutus käynnistyy la 11.5. 2013
Vuosina 2013-2016 liikuntaneuvonta-autona toimivan Eemeli-bussin kyytiin haalitaan SuomiMiehiä ympäri pohjois-pohjanmaata.
Rekka saapuu jälleen Ouluun. PoPLi:n oma liikuntaneuvonta-auto jatkaa kiertuetta lähikunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaalla aina vuoden 2016 loppuun saakka.
Junioriliiga on laaja-alaisin koskaan toteutettu junioriurheilun yhteistyöprojekti Suomessa. MTV3-kanavalla alkava sarja välittää kilpailu- ja turnaustapahtumien tunnelmia ja tiukkoja pelitilanteita sekä tietoa urheilijaksi kasvusta.
Aktiivisen Työpaikan Sertifikaatti on henkilöstöliikuntaohjelman arvioinnin ja kehittämisen väline. Sertifiointiprosessin tärkeimpänä tavoitteena on antaa osallistuville työpaikoille palautetta liikuntaohjelman eri osa-alueista. Näin se toimii työpaikkakohtaisesti liikuntaohjelman kehittämisen välineenä.
RSS ATOM