Uutisia

Liikuntajärjestöt kaipaavat tietoa liikunnan hyvistä käytännöistä oman kehitystyönsä tueksi. Järjestöt ovat myös itse synnyttäneet toimivia käytäntöjä, joista olisi hyötyä muille järjestöille, seuroille ja kunnille. Toistaiseksi toimivaa hankepankkia ja hyvien käytäntöjen rekisteriä ei ole ollut käytettävissä. Nyt sellainen on työn alla.
Vertaisohjaajan kuntosalin startin päivämäärä muuttunut. Uusi koulutuspäivä sunnuntai 27.11. klo 9.00 - 16.00 Oulun uimahallilla (Raksila)
Uudistunut Lumilyhty-arpa on erinomainen keino toteuttaa seuran tai joukkueen unelma tai kattaa vaikkapa matkakustannuksia, salivuoroja ja varustehankintoja. Lumilyhty-arpojen myyntiaika kuluttajille jatkuu joulukuun loppuun saakka.
Vielä ehdit mukaan ilmaisiin koulutuksiin. Ohjaajan startti-, ravitsemuksen startti - ja kuntosalistartti modulit Oulussa loppuvuonna 2011.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n jäsenille vuokrattava saunatila sai uuden tehokkaamman kiukaan.
SLU:n Veroiltapäivässä 10.10. käytiin läpi seuroja askarruttavia kysymyksiä tavoitteena löytää yhteisiä liikunnan ja urheilun menettelytapoja, joilla minimoidaan verotukseen liittyvät riskit ja ikävät yllätykset.
RSS ATOM