Uutisia

Vapaaehtoiset seuratoimijat antavat aimo siivun vapaa-ajastaan, jotta niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin saisivat harrastaa ja kilpailla seuroissa. Seurasydän-kampanjassa kiitetään marraskuussa kaikkia heitä.
Monella on oma, ”the” urheiluseura, joka on lähinnä sydäntä ja kiteyttää urheiluseuran syvintä olemusta – suurta yhteisöllisyyttä. PoPLin aikuisliikunnan kehittäjä Ilkka Kurttila kertoo, miksi heidän perheessään seurasydän sykkii samalle seuralle jo kolmannessa polvessa.
Kokonaiskuormituksen seuranta on tärkeä ja ajankohtainen aihe liikunnassa, urheilussa ja hyvinvoinnissa. Tämä ilta on suunnattu urheilijoille, valmentajille, personal trainereille, ohjaajille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.
Ainot & Reinot liikkeelle -tapahtuma järjestetään Ouluhallissa 3.10.2019 klo 10–14. Senioreille suunnatussa maksuttomassa tapahtumassa on tarjolla hyvinvointimittauksia, lajikokeiluja sekä tietoiskuja. Tähtivieraaksi saapuu Juha Mieto ja iltapäivän päätteeksi on päivätanssit.
Syyskuun alussa alkoi koko urheiluyhteisön yhteinen Seurasydän-kampanja. Suomen Olympiakomitean, Liikunnan aluejärjestöjen ja lajiliittojen koordinoiman kampanjan myötä nostetaan esiin seurojen tekemää työtä ja sen merkitystä meille kaikille.
Maakunnallinen hyvinvointikiertue Kunnon Keikka kiertää jälleen syyskuussa Pohjois-Pohjanmaalla. Kiertuetapahtumissa voi osallistua maksutta hyvinvointimittauksiin ja saada tärkeää tietoa omasta terveydestään.
RSS ATOM