Uutisia

Sammonkadun liikuntatalossa 7.5.2013 pidetyssä kokouksessa oli paikalla 22 osanottajaa, joista 17 oli täysivaltaista jäsenjärjestöjen valitsemaa kokousedustajaa.
Uusi opas jaossa rekkatapahtumissa
Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama seuratuki on ministeriön suurimpia valtionavustuksia saapuneiden hakemusten perusteella. Määräaikaan mennessä saapui 1203 hakemusta, joiden yhteenlaskettu hakusumma on 19 916 452,00 euroa.
Kaakkurin koulu sai kunnian aloittaa tämän kevään On PoP Liikkua -kiertueen. Järjestämme Liikuntahaipakka - tapahtuman kaikille Uuden Oulun alakoululaisille. Koulut osallistuvat tapahtumiin heidän kanssaan sovittuna koulupäivänä. Mahdollisuus kokeilla eri lajeja laidasta laitaan, siten että jokaiselle löytyisi jotain mukavaa!
Koordinaattori tulee vastaamaan Valon ja liikunnan aluejärjestöjen Liikkuva Koulu –ohjelmaan liittyvien toimenpiteiden koordinoinnista, kehittämisestä sekä toteuttamiseen liittyvistä tukitoimista.
Lasten ja nuorten liikunta, eri toimijoiden yhteistyön tehostaminen ja urheilun julkisuuskuva nousivat pääteemoiksi, kun Suomen Olympiakomitean, Valon ja Paralympiakomitean maakuntakierros jatkui Oulussa.
RSS ATOM