Uutisia

Eikka-bussi on taas lähtenyt kiertämään ja tekemään terveyden edistämistyötä. Tänä syksynä vierailemme myös ammattioppilaitoksissa. Syksyn aikataulu löytyy aikuisliikunnan kotisivuilta.
Valtionavustuksella seurat voivat palkata esimerkiksi ohjaajia ja valmentajia lasten ja nuorten liikuntaan sekä kehittää toimintaansa. Tuen avulla seurat sitoutuvat pitämään lasten ja nuorten säännölliset harrastamismaksut enintään 50 eurossa.
Palvelu on kehitetty PoPLi:n ja sen kahdeksan kuntakumppanin tarpeisiin sekä huippu-urheiluseuroille. Testiauto on tiettävästi ensimmäinen laatuaan Suomessa.
15.6.2013 starttasi tihkusateisessa säässä ensimmäinen Tervareitistö Vaellus, jolle lähdettiin kahdessa eri vauhtiryhmässä. Matkaa taitettiin molemmissa ryhmissä leppoisasti rupatellen vastuuvetäjien määrätessä vauhdin. Hitaammassa ryhmässä vauhtia oli 4km/h ja ripeämmin taivaltavassa 5,5 km/h.
Oulun ympäristökunnissa tapahtunut kierros keräsi väkeä torille ja pihoille. Eikka saatiin valmiiksi valtakunnallisen rekan saapuessa Ouluun 4.6.2013. Torille saavuttiin hymy leukaperissä saakka, ylpeänä kuukausien uurastuksesta.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan liikuntaneuvonta-auto on saanut nimen. Esitetyistä vaihtoehdoista nimeksi valittiin PoPLin hallituksen päätöksellä Eikka.
RSS ATOM