Uutisia

Lehdestä voit lukea mm. ajankohtaista seuroja koskevaa verotusasiaa ja Oulun Hiihtoseuran kuulumisia.
Pohjola-palkinto Hyvälle Seuralle on tunnustuspalkinto moniarvoiselle ja laadukkaalle seuratyölle. Maakunnalliset palkinnot jaettiin joulu-helmikuussa SLU-alueiden tilaisuuksissa yhdessä Pohjolan kanssa.
Etenkin omaehtoinen liikkuminen on vähäistä. Urheilijoiden kokonaisliikuntamäärät eivät kuitenkaan ole ainoa laadun mittari vaan lisäksi tulee kiinnittää huomiota valmennuksen yksilöllisyyteen ja monipuoliseen harjoitteluun.
Jukka Pekkala puhui keskiviikkona 9. maaliskuuta kahdessa erillisessä urheiluseurojen tapaamisessa kokouskeskus Lasaretissa.
Maakunta Liikkeelle -hanke haluaa kuulla sinun tarinasi. Se voi olla kertomus painonpudotuksesta, liikunnan harrastamisen aloittamisesta vuosien tauon jälkeen tai jotain aivan muuta.
Opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikkö myönsi paikallisen seuratoiminnan kehittämiseen miljoonan euron lisätuen. Lisätuella halutaan kehittää vähävaraisten urheiluharrastusmahdollisuuksia sekä luoda uusia ja pysyviä yhteistyömalleja urheiluseurojen, lajien ja urheiluakatemioiden välille.
RSS ATOM