Uutisia

Marraskuussa 2012 ympäri Suomea järjestettävän Liikkuva koulu –kiertueen tavoitteena on jalkauttaa lasten ja nuorten liikuntasuositukset sekä Liikkuva koulu –ohjelman pilottivaiheen hyvät käytänteet mahdollisimman laajalle. Kiertue on suunnattu kaikille lasten ja nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneille
Talousasiat ovat urheiluseuroille yhteinen haaste, jonka menestyksekkäässä hoidossa tarvitaan avoimuutta ja uudenlaista ajattelua. Muuttuvassa toimintaympäristössä seuratoimintaan kaivataan uusia toimintamalleja, joissa rahaa ei kaiveta vanhempien pusseista.
SLU:n Karoliina Ketola on käynyt läpi kuntavaaliohjelmia. Liikunnassa painotetaan olosuhteiden merkitystä.
Kaikkiaan seitsemällä paikkakunnalla järjestetty foorumi oli osa PoPLi:n syksyllä 2012 alkanutta On PoP Liikkua -tapahtumaa.
Liikuntakaavoitus.fi -sivustolla pyritään edistämään liikunnalle suotuisten elinympäristöjen syntymistä. Tavoitteena on lisätä kansalaisten, suunnittelijoiden ja päätöksentekijöiden tietoisuutta liikunnalle suotuisista ja liikuntaan kannustavista elinympäristöistä sekä niiden merkityksestä terveydelle.
Viikolla 42 järjestettävä syksyn viimeinen On PoP Liikkua -tapahtuma sisältää monipuolisia, erilaisia hyvinvointiin, terveyteen ja liikuntaan liittyviä tapahtumia ja toimintoja lapsille, nuorille, työikäisille, lapsiperheille, ikääntyneille ja erityisryhmille.
RSS ATOM