Uutisia

Kolmannen lähteen taustalla olevaan kehittämisohjelmaan "Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen kolmas sektori hyvinvointipalvelujen tarjoajana" haetaan mukaan uusia hankkeita! Haun teemana ovat monialaiset ja poikkisektoraaliset hyvinvointipalvelut, joten haettavassa projektissa tulee olla mukana vähintään kaksi eri toimialaa. Rahoitusta voi saada esimerkiksi yhden kunnan alueella tapahtuva hanke, jossa mukana ovat kunta sekä paikallisia kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen yhdistyksiä.
Rovaniemen aluekilpailuissa tunnelma oli katossa. Kastellin yläkoulu otti niukan voiton, ennen toiseksi tullutta Raumon koulua Torniosta. Kolmanneksi kiilasi Ylivieskan Jokirannan koulu.
Suomalaisella liikunnalla ja urheilulla on unelma: haluamme tehdä Suomesta maailman liikkuvimman urheilukansan ja parhaan Pohjoismaan 2020. Suomen Olympiakomitea, Paralympiakomitea ja Valo uudistavat suomalaisen liikunnan ja urheilun toimintatapaa ja kiertävät vuoden 2013 aikana Suomea yhteisen vision merkeissä. Kiertueella tavataan maakuntien urheilijoita ja valmentajia, seuratoimijoita, päättäjiä ja paikallismediaa.
1-tason valmentaja- ja ohjaajakoulutus (VOK 1-taso) on uudistunut. Koulutus käynnistyy la 11.5. 2013
Vuosina 2013-2016 liikuntaneuvonta-autona toimivan Eemeli-bussin kyytiin haalitaan SuomiMiehiä ympäri pohjois-pohjanmaata.
Rekka saapuu jälleen Ouluun. PoPLi:n oma liikuntaneuvonta-auto jatkaa kiertuetta lähikunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaalla aina vuoden 2016 loppuun saakka.
RSS ATOM