Uutisia

Tuoreen tutkimuksen mukaan nuuskan käyttö on lisääntynyt nuorten keskuudessa. Erityisesti nuuskaa pidetään urheilevien nuorten suosimana päihteenä. Monet urheilevat nuoret eivät edes miellä, mitä vaikutusta nuuskan käytöllä on terveydelle ja itse urheilusuoritukselle. Nuuskaa ei välttämättä mielletä päihdeaineeksi. Riippuvuus nuuskaan syntyy helposti.
Ritaharjun monitoimitalo ja sen vanhempaintoimikunta haluaa tukea osaltaan lasten ja nuorten hyvinvointia. Vanhempaintoimikunta toivoo, että Kaijonharjun suuralueen (n.15 500 asukasta) kaupat ja kioskit sitoutuvat yhteisrintamalla noudattamaan energiajuomien myynnissä K-16 ikärajaa.
Tapahtumaan osallistuu koko Pohjois-Suomen suurin joukko: yli 100 innokasta harrastajaa alle kouluikäisistä perheliikkujista aina eläkeikään ehtineisiin voimistelijoihin saakka.
PoPLin liikuntaneuvonta-auto kiertää yhteistyössä Oulun kaupungin ja KKI-ohjelman kanssa 4.6. Oulun seudulla. Katso aikataulu ja tule mukaan.
Aurinkoinen kesäsää hemmotteli lapsia ja vanhempia Ritaharjun koululla 23.5. järjestetyssä Maakunta Liikkeelle -perheliikuntatapahtumassa. Illan aikana osallistujia eri toimintapisteillä oli parisen sataa.
Perjantaina 24.5. pidettävään finaaliin pääsi mukaan myös Kastellin yläkoulun joukkue Oulusta! Finaali televisioidaan myöhemmin YLE TV2-kanavalla.
RSS ATOM