Uutisia

Viikolla 41 järjestettävä Siikalatvan On PoP Liikkua -viikko sisältää monipuolisia, erilaisia hyvinvointiin, terveyteen ja liikuntaan liittyviä tapahtumia ja toimintoja lapsille, nuorille, työikäisille, lapsiperheille, ikääntyneille ja erityisryhmille.
Uuden Liikuntajärjestön hallitus on yksimielisesti valinnut pääsihteeriksi Teemu Japissonin. Uuden järjestön vt. pääsihteerinä toimiva Japisson aloittaa tehtävässä 1. syyskuuta.
Suomalaiset eivät liiku terveytensä kannalta riittävästi. Huolestuttavia piirteitä ovat arkiliikunnan määrän väheneminen ja painoindeksin nousu - myös nuorimmissa ikäluokissa.
Liikunnan ja urheilun uusi kattojärjestö perustettiin maanantaina 18. kesäkuuta 2012 Helsingissä. Toistaiseksi nimettömän järjestön puheenjohtajana aloittaa Petteri Kilpinen.
Takana on päivä metsätöitä, talkoita tai tiukka kesäinen iltatreeni. Sitten saunaan, pulahdus järveen. Ja sama pari kertaa uudestaan. Suomalaiset ovat hyödyntäneet tätä tehokasta treenitehon lisääjää jo vuosituhansia ennen kuin urheilutiedemiehet ovat alkaneet siitä kiinnostua.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n julkaisema verkkolehti Pohjoisesta Tuulee on taas ilmestynyt.
RSS ATOM