Uutisia

Rekka kiertää jo ympäri suomea. Tapahtumiin on jonotettu jopa ennen ovien aukaisua. Tunnelma on ollut tapahtumapaikkakunnilla vireä ja nyt voidaan jo todeta, että puhutaan merkittävästä toimintatavasta.
PoPLi:n liikuntatalossa Kaijonharjussa osoitteessa Sammonkatu 6 on vuokrattavana kalustettua toimistotilaa.
Yläkouluikäisille suunnattu Taisto-kuntoilukampanja huipentuu yläkoulujen välisiin Suomen mestaruus kilpailuihin Vantaan Energia Areenalla 24. toukokuuta.
Kolmannen lähteen taustalla olevaan kehittämisohjelmaan "Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen kolmas sektori hyvinvointipalvelujen tarjoajana" haetaan mukaan uusia hankkeita! Haun teemana ovat monialaiset ja poikkisektoraaliset hyvinvointipalvelut, joten haettavassa projektissa tulee olla mukana vähintään kaksi eri toimialaa. Rahoitusta voi saada esimerkiksi yhden kunnan alueella tapahtuva hanke, jossa mukana ovat kunta sekä paikallisia kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen yhdistyksiä.
Rovaniemen aluekilpailuissa tunnelma oli katossa. Kastellin yläkoulu otti niukan voiton, ennen toiseksi tullutta Raumon koulua Torniosta. Kolmanneksi kiilasi Ylivieskan Jokirannan koulu.
Suomalaisella liikunnalla ja urheilulla on unelma: haluamme tehdä Suomesta maailman liikkuvimman urheilukansan ja parhaan Pohjoismaan 2020. Suomen Olympiakomitea, Paralympiakomitea ja Valo uudistavat suomalaisen liikunnan ja urheilun toimintatapaa ja kiertävät vuoden 2013 aikana Suomea yhteisen vision merkeissä. Kiertueella tavataan maakuntien urheilijoita ja valmentajia, seuratoimijoita, päättäjiä ja paikallismediaa.
RSS ATOM