Uutisia

Ui kesäksi kuntoon -kampanja on päättynyt! Maamme suurin liikuntakampanja järjestettiin Suomen uimahalleissa 22. kerran. Mukana oli lähes sata uimahallia ympäri maata. Kampanjaan osallistui yhteensä 16 000 henkilöä, joista noin 1 500 oli koululaisia.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n järjestämä liikuntakiertue aloitti kolmannen viikkonsa uuden Oulun alueella. Tällä viikolla päivähaipakat joka arkiväivä ja lisäksi kaikille avoimet perheliikuntatapahtumat Heinäpäässä ja Lintulassa.
Sammonkadun liikuntatalossa 7.5.2013 pidetyssä kokouksessa oli paikalla 22 osanottajaa, joista 17 oli täysivaltaista jäsenjärjestöjen valitsemaa kokousedustajaa.
Uusi opas jaossa rekkatapahtumissa
Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama seuratuki on ministeriön suurimpia valtionavustuksia saapuneiden hakemusten perusteella. Määräaikaan mennessä saapui 1203 hakemusta, joiden yhteenlaskettu hakusumma on 19 916 452,00 euroa.
Kaakkurin koulu sai kunnian aloittaa tämän kevään On PoP Liikkua -kiertueen. Järjestämme Liikuntahaipakka - tapahtuman kaikille Uuden Oulun alakoululaisille. Koulut osallistuvat tapahtumiin heidän kanssaan sovittuna koulupäivänä. Mahdollisuus kokeilla eri lajeja laidasta laitaan, siten että jokaiselle löytyisi jotain mukavaa!
RSS ATOM