Uutisia

Avustus on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen perustoiminnan kehittämiseen. Seuratuen avulla vahvistetaan seuratoiminnan laatua, kehitetään ja uudistetaan perustoimintaa, sekä mahdollistetaan liikunnan harrastaminen taloudellisesti erityisesti lapsille ja nuorille. Seuratuen avulla vahvistetaan yhteisöllisyyttä ja tuetaan seurojen tekemää vapaaehtoistyötä. Seuratuen avulla edistetään monimuotoisen liikunnan kansalaistoiminnan toteutumista.
Vanhempainliiton käynnistämällä kansalaisaloitteella Energiajuomat K16 haluttiin kieltää energiajuomien myynti alle 16-vuotiaille. Määräaikana myyntikieltoa kannatti yli 32 000 suomalaista. Kiitos kaikille aloitteen allekirjoittajille. Määrä ei riitä asian viemiseksi eduskunnan käsittelyyn, mutta vanhempien viesti on selkeä ja vaikuttava. Ja tätä viestiä viemme eteenpäin.
Kaipaatko vinkkejä 3-6 vuotiaiden liikuttamiseen? "Liikkari" koulutuksessa saat konkreettiset tuntimallit ohjaajakansion kautta, jonka avulla voit laittaa pystyyn oman Liikuntaleikkikoulun tai käyttää sitä vain apuna työssäsi!
OKM:n hallinnoima vuoden 2014 seuratuen hakuaika on 2.12.2013 - 10.1.2014 välisenä aikana. OKM myöntää yhteensä 5 miljoonaa euroa seuratukea liikunta- ja urheiluseuroille hakemusten perusteella.
Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n tavoitteena on, että neljännes lasten ja nuorten liikuntaa järjestävistä urheiluseuroista toteuttaa toimintaa erityisryhmille tai ottaa yleisiin ryhmiinsä mukaan erityisryhmiin kuuluvia henkilöitä. VAU on aloittanut yhdessä liikunnan aluejärjestöjen kanssa kolmivuotisen (2013–2015) aluehankkeen, jonka kautta autetaan urheiluseuroja.
Aktiivisen Työpaikan Sertifikaatti on työkalu yritykselle tai yhteisölle henkilöstöliikunnan suunnittelun tueksi. Sertifikaatti pohjautuu Kuntoliikuntaliiton ja Valon tekemään hyvien käytäntöjen kehitystyöhön. Sertifiointiin kuuluu sähköinen kysely, jonka pohjalta yritys saa kattavan kuvan henkilöstöliikunnan nykytilasta, sen kehityskohteista ja vahvuuksista.
RSS ATOM