Uutisia

Valtionavustuksella seurat voivat palkata esimerkiksi ohjaajia ja valmentajia lasten ja nuorten liikuntaan sekä kehittää toimintaansa. Tuen avulla seurat sitoutuvat pitämään lasten ja nuorten säännölliset harrastamismaksut enintään 50 eurossa.
Palvelu on kehitetty PoPLi:n ja sen kahdeksan kuntakumppanin tarpeisiin sekä huippu-urheiluseuroille. Testiauto on tiettävästi ensimmäinen laatuaan Suomessa.
15.6.2013 starttasi tihkusateisessa säässä ensimmäinen Tervareitistö Vaellus, jolle lähdettiin kahdessa eri vauhtiryhmässä. Matkaa taitettiin molemmissa ryhmissä leppoisasti rupatellen vastuuvetäjien määrätessä vauhdin. Hitaammassa ryhmässä vauhtia oli 4km/h ja ripeämmin taivaltavassa 5,5 km/h.
Oulun ympäristökunnissa tapahtunut kierros keräsi väkeä torille ja pihoille. Eikka saatiin valmiiksi valtakunnallisen rekan saapuessa Ouluun 4.6.2013. Torille saavuttiin hymy leukaperissä saakka, ylpeänä kuukausien uurastuksesta.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan liikuntaneuvonta-auto on saanut nimen. Esitetyistä vaihtoehdoista nimeksi valittiin PoPLin hallituksen päätöksellä Eikka.
Tuoreen tutkimuksen mukaan nuuskan käyttö on lisääntynyt nuorten keskuudessa. Erityisesti nuuskaa pidetään urheilevien nuorten suosimana päihteenä. Monet urheilevat nuoret eivät edes miellä, mitä vaikutusta nuuskan käytöllä on terveydelle ja itse urheilusuoritukselle. Nuuskaa ei välttämättä mielletä päihdeaineeksi. Riippuvuus nuuskaan syntyy helposti.
RSS ATOM