Uutisia

Valio Plus Akatemia™ on lasten ja nuorten liikuntaa ja hyvinvointia tukeva ohjelma. Se jakaa stipendejä lapsille ja nuorille, tukee heidän ravitsemuksensa edistämistä sekä tekee tapahtumayhteistyötä heidän kanssaan.
Suomen suurimmat urheilun tavara-arpajaiset käynnistyvät vuoden 2013 lokakuussa. Uudella urheilun virallisella arpajaiskonseptilla on tavoitteena kerätä yli 2 miljoonaa euroa kaikkien lajien urheiluseuroille sekä lasten ja nuorten urheilun tukemiseen.
VAU-työpaja 6: Avoimet ovet – ratkaisuja yhteiseen toimintaan
Maksuttomassa koulutuspäivässä kuullaan asiantuntijaluentoja, kokemuksia onnistuneista liikuntaneuvontakäytännöistä sekä keskustellaan paikallisista jatkotoimenpiteistä.
Eikka-bussi on taas lähtenyt kiertämään ja tekemään terveyden edistämistyötä. Tänä syksynä vierailemme myös ammattioppilaitoksissa. Syksyn aikataulu löytyy aikuisliikunnan kotisivuilta.
Valtionavustuksella seurat voivat palkata esimerkiksi ohjaajia ja valmentajia lasten ja nuorten liikuntaan sekä kehittää toimintaansa. Tuen avulla seurat sitoutuvat pitämään lasten ja nuorten säännölliset harrastamismaksut enintään 50 eurossa.
RSS ATOM