Uutisia

Aika kortilla? Treenihaasteita vailla? Tällä pikatreenillä SuomiMies saa reidet huutamaan hoosiannaa ja kädet tutisemaan kuin kohmeloisen kätöset.
Suunnitelmallisuus on iltapäivätoiminnassa ehdoton etu. Sen avulla pystytään monen muun hyödyn lisäksi seuraamaan myös sitä, miten lapset taidoissaan kehittyvät, toteaa Kontiolahden 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Taina Parkkulainen.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n järjestämä On PoP Liikkua -kiertue on saatu päätökseen. Liikuntahaipakoihin Uuden Oulun alueella osallistui syksyn kiertueella yli 7000 koululaista.
Askeleet on koko maan laajuinen arkiliikuntaan kannustava kampanja, jossa yritykset ja työyhteisöt ottavat mittaa toisistaan kampanja-aikaisilla liikuntamäärillä. Kampanjassa kisaillaan vähintään viiden hengen joukkueilla sekä henkilökohtaisesti että joukkuekohtaisesti noin kuukauden ajan.
Suoraan urheiluseuroille jaettava seuratuki nousee ensi vuonna viiteen miljoonaan euroon, kertoi Kansallisessa Liikuntafoorumissa puhunut kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki. Myös valtionavustusten käyttökriteereihin tulee muutoksia.
PoPLi on liikuttanut vuoden 2013 aikana tuhansia lapsia Oulun koulujen Liikuntahaipakoissa. Kiertue on osa Uuden Oulun juhlavuoden 2013 toimintaa.
RSS ATOM