Uutisia

Urheiluseurojen testiaseman avattu PoPLin tiloissa.
Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa palkitaan vuoden 2013 menestyjiä. Nyt voit vaikuttaa valintoihin!
Avustus on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen perustoiminnan kehittämiseen. Seuratuen avulla vahvistetaan seuratoiminnan laatua, kehitetään ja uudistetaan perustoimintaa, sekä mahdollistetaan liikunnan harrastaminen taloudellisesti erityisesti lapsille ja nuorille. Seuratuen avulla vahvistetaan yhteisöllisyyttä ja tuetaan seurojen tekemää vapaaehtoistyötä. Seuratuen avulla edistetään monimuotoisen liikunnan kansalaistoiminnan toteutumista.
Vanhempainliiton käynnistämällä kansalaisaloitteella Energiajuomat K16 haluttiin kieltää energiajuomien myynti alle 16-vuotiaille. Määräaikana myyntikieltoa kannatti yli 32 000 suomalaista. Kiitos kaikille aloitteen allekirjoittajille. Määrä ei riitä asian viemiseksi eduskunnan käsittelyyn, mutta vanhempien viesti on selkeä ja vaikuttava. Ja tätä viestiä viemme eteenpäin.
Kaipaatko vinkkejä 3-6 vuotiaiden liikuttamiseen? "Liikkari" koulutuksessa saat konkreettiset tuntimallit ohjaajakansion kautta, jonka avulla voit laittaa pystyyn oman Liikuntaleikkikoulun tai käyttää sitä vain apuna työssäsi!
OKM:n hallinnoima vuoden 2014 seuratuen hakuaika on 2.12.2013 - 10.1.2014 välisenä aikana. OKM myöntää yhteensä 5 miljoonaa euroa seuratukea liikunta- ja urheiluseuroille hakemusten perusteella.
RSS ATOM