Uutisia

Kaakkurin koulu sai kunnian aloittaa tämän kevään On PoP Liikkua -kiertueen. Järjestämme Liikuntahaipakka - tapahtuman kaikille Uuden Oulun alakoululaisille. Koulut osallistuvat tapahtumiin heidän kanssaan sovittuna koulupäivänä. Mahdollisuus kokeilla eri lajeja laidasta laitaan, siten että jokaiselle löytyisi jotain mukavaa!
Koordinaattori tulee vastaamaan Valon ja liikunnan aluejärjestöjen Liikkuva Koulu –ohjelmaan liittyvien toimenpiteiden koordinoinnista, kehittämisestä sekä toteuttamiseen liittyvistä tukitoimista.
Lasten ja nuorten liikunta, eri toimijoiden yhteistyön tehostaminen ja urheilun julkisuuskuva nousivat pääteemoiksi, kun Suomen Olympiakomitean, Valon ja Paralympiakomitean maakuntakierros jatkui Oulussa.
Valon hallitus hyväksyi kokouksessaan 17. huhtikuuta ensimmäiset 15 jäsenjärjestöä. Valon hallitus esittää, että suomalaisen liikunnan ja urheilun muutosprosessia tulee jatkaa urheiluyhteisössä.
Rekka kiertää jo ympäri suomea. Tapahtumiin on jonotettu jopa ennen ovien aukaisua. Tunnelma on ollut tapahtumapaikkakunnilla vireä ja nyt voidaan jo todeta, että puhutaan merkittävästä toimintatavasta.
PoPLi:n liikuntatalossa Kaijonharjussa osoitteessa Sammonkatu 6 on vuokrattavana kalustettua toimistotilaa.
RSS ATOM