Uutisia

Valon puheenjohtaja Juha Rehula hämmästelee Viestintäviraston päätöstä kieltää lottoarvonnan näyttäminen Ylen kanavilla. -Lottoarvonta kuuluu suomalaisten lauantai-iltaan. Sen on oltava jatkossakin nähtävissä avoimesti kaikille kansalaisille, toteaa Rehula.
Ui kesäksi kuntoon -kampanja on päättynyt! Maamme suurin liikuntakampanja järjestettiin Suomen uimahalleissa 22. kerran. Mukana oli lähes sata uimahallia ympäri maata. Kampanjaan osallistui yhteensä 16 000 henkilöä, joista noin 1 500 oli koululaisia.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n järjestämä liikuntakiertue aloitti kolmannen viikkonsa uuden Oulun alueella. Tällä viikolla päivähaipakat joka arkiväivä ja lisäksi kaikille avoimet perheliikuntatapahtumat Heinäpäässä ja Lintulassa.
Sammonkadun liikuntatalossa 7.5.2013 pidetyssä kokouksessa oli paikalla 22 osanottajaa, joista 17 oli täysivaltaista jäsenjärjestöjen valitsemaa kokousedustajaa.
Uusi opas jaossa rekkatapahtumissa
Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama seuratuki on ministeriön suurimpia valtionavustuksia saapuneiden hakemusten perusteella. Määräaikaan mennessä saapui 1203 hakemusta, joiden yhteenlaskettu hakusumma on 19 916 452,00 euroa.
RSS ATOM