Uutisia

15.6.2013 starttasi tihkusateisessa säässä ensimmäinen Tervareitistö Vaellus, jolle lähdettiin kahdessa eri vauhtiryhmässä. Matkaa taitettiin molemmissa ryhmissä leppoisasti rupatellen vastuuvetäjien määrätessä vauhdin. Hitaammassa ryhmässä vauhtia oli 4km/h ja ripeämmin taivaltavassa 5,5 km/h.
Oulun ympäristökunnissa tapahtunut kierros keräsi väkeä torille ja pihoille. Eikka saatiin valmiiksi valtakunnallisen rekan saapuessa Ouluun 4.6.2013. Torille saavuttiin hymy leukaperissä saakka, ylpeänä kuukausien uurastuksesta.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan liikuntaneuvonta-auto on saanut nimen. Esitetyistä vaihtoehdoista nimeksi valittiin PoPLin hallituksen päätöksellä Eikka.
Tuoreen tutkimuksen mukaan nuuskan käyttö on lisääntynyt nuorten keskuudessa. Erityisesti nuuskaa pidetään urheilevien nuorten suosimana päihteenä. Monet urheilevat nuoret eivät edes miellä, mitä vaikutusta nuuskan käytöllä on terveydelle ja itse urheilusuoritukselle. Nuuskaa ei välttämättä mielletä päihdeaineeksi. Riippuvuus nuuskaan syntyy helposti.
Ritaharjun monitoimitalo ja sen vanhempaintoimikunta haluaa tukea osaltaan lasten ja nuorten hyvinvointia. Vanhempaintoimikunta toivoo, että Kaijonharjun suuralueen (n.15 500 asukasta) kaupat ja kioskit sitoutuvat yhteisrintamalla noudattamaan energiajuomien myynnissä K-16 ikärajaa.
Tapahtumaan osallistuu koko Pohjois-Suomen suurin joukko: yli 100 innokasta harrastajaa alle kouluikäisistä perheliikkujista aina eläkeikään ehtineisiin voimistelijoihin saakka.
RSS ATOM