Uutisia

VAU-työpaja 6: Avoimet ovet – ratkaisuja yhteiseen toimintaan
Maksuttomassa koulutuspäivässä kuullaan asiantuntijaluentoja, kokemuksia onnistuneista liikuntaneuvontakäytännöistä sekä keskustellaan paikallisista jatkotoimenpiteistä.
Eikka-bussi on taas lähtenyt kiertämään ja tekemään terveyden edistämistyötä. Tänä syksynä vierailemme myös ammattioppilaitoksissa. Syksyn aikataulu löytyy aikuisliikunnan kotisivuilta.
Valtionavustuksella seurat voivat palkata esimerkiksi ohjaajia ja valmentajia lasten ja nuorten liikuntaan sekä kehittää toimintaansa. Tuen avulla seurat sitoutuvat pitämään lasten ja nuorten säännölliset harrastamismaksut enintään 50 eurossa.
Palvelu on kehitetty PoPLi:n ja sen kahdeksan kuntakumppanin tarpeisiin sekä huippu-urheiluseuroille. Testiauto on tiettävästi ensimmäinen laatuaan Suomessa.
15.6.2013 starttasi tihkusateisessa säässä ensimmäinen Tervareitistö Vaellus, jolle lähdettiin kahdessa eri vauhtiryhmässä. Matkaa taitettiin molemmissa ryhmissä leppoisasti rupatellen vastuuvetäjien määrätessä vauhdin. Hitaammassa ryhmässä vauhtia oli 4km/h ja ripeämmin taivaltavassa 5,5 km/h.
RSS ATOM