Uutisia

Suomen suurimmat urheilun tavara-arpajaiset käynnistyvät vuoden 2013 lokakuussa. Uudella urheilun virallisella arpajaiskonseptilla on tavoitteena kerätä yli 2 miljoonaa euroa kaikkien lajien urheiluseuroille sekä lasten ja nuorten urheilun tukemiseen.
VAU-työpaja 6: Avoimet ovet – ratkaisuja yhteiseen toimintaan
Maksuttomassa koulutuspäivässä kuullaan asiantuntijaluentoja, kokemuksia onnistuneista liikuntaneuvontakäytännöistä sekä keskustellaan paikallisista jatkotoimenpiteistä.
Eikka-bussi on taas lähtenyt kiertämään ja tekemään terveyden edistämistyötä. Tänä syksynä vierailemme myös ammattioppilaitoksissa. Syksyn aikataulu löytyy aikuisliikunnan kotisivuilta.
Valtionavustuksella seurat voivat palkata esimerkiksi ohjaajia ja valmentajia lasten ja nuorten liikuntaan sekä kehittää toimintaansa. Tuen avulla seurat sitoutuvat pitämään lasten ja nuorten säännölliset harrastamismaksut enintään 50 eurossa.
Palvelu on kehitetty PoPLi:n ja sen kahdeksan kuntakumppanin tarpeisiin sekä huippu-urheiluseuroille. Testiauto on tiettävästi ensimmäinen laatuaan Suomessa.
RSS ATOM