Uutisia

Vive Ronkainen on aloittanut huhtikuussa Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n lasten ja nuorten liikunnan päällikkönä. Ronkaisen työsarkaa on lasten ja nuorten liikunnan kehittäminen Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella, lasten ja nuorten liikunnan koulutuksista vastaaminen, liikunnan suurtapahtumien järjestäminen sekä yhteistyö eri sidosryhmien, urheiluseurojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.
Pakassa on jammeri, pivotti ja muutama blokkeri, joilla quadit jalassa. Menossa kiihkeä boutti, viimeiset jamit. Jokaisella lajilla on oma lajisanastonsa, mutta mistä ihmeestä tässä on kyse? Kyseessä on naisten kontaktiurheilulaji, roller derby, jota on Oulussa harrastettu nyt muutama vuosi.
Opetus- ja kulttuuriministeriön tuoreen tutkimuksen mukaan lasten ja nuorten liikuntaharrastusten kokonaiskustannukset ovat kasvaneet kymmenessä vuodessa osin jopa kolminkertaisiksi.
Seminaarin tavoitteena on rakentaa paikallista yhteistyötä, koota verkostoja, kertoa hyvistä terveysliikunnan toimintatavoista sekä ideoida Ikäihmisten liikunnan kansallisen toimenpideohjelman ehdotusten toteuttamista.
Liikuntaneuvonnan tila kunnissa -raportti esittelee KKI-ohjelman toteuttaman samannimisen kyselyn tuloksia. KKI-ohjelma toteutti Liikuntaneuvonnan tila kunnissa -kyselyn keväällä 2013. Kysely lähetettiin Liikunnan aluejärjestöjen kautta kaikkiin Suomen kuntiin. Kyselyyn vastasi yhteensä 158 kuntaa, joiden yhteenlaskettu asukasluku on lähes 4,5 miljoonaa.
Kastellin koulu (Oulu) ja Tupoksen yhtenäiskoulu ovat selvinneet Pohjois-Suomen edustajina Taisto School Power -kilpailun finaaliin. Aluekarsinnat kisattiin eilen Jyväskylässä. Taisto huipentuu 9.5. Espoon Barona Areenalla järjestettävään 12 koulun finaaliin.
RSS ATOM