Uutisia

Suomalaista urheiluseuratoimintaa on esitelty tänä syksynä Yle Urheilun nettisivuilla ja Ylen Urheiluviikonlopun lähetyksissä. Parrasvaloihin ovat päässet myös arjen sankarit, jotka päivittäin pitävät Suomea liikkeessä arvokkaan työnsä kautta. Suomea ovat kiertäneet Yle Urheilun toimittaja Jussi Jäkälä ja Valon seuratoiminnan asiantuntija Sirpa Korkatti.
Koulut voivat hakea mukaan kevään 2015 #MunLiike-kampanjaan 28.11.2014 mennessä. Ohjelman tavoitteena on yläkoululaisten välituntien ja vapaa-ajan aktivointi nuorten suunnittelemalla tavalla.
Raahen uuteen harjoitushalliin päästään jakamaan harjoitusvuoroja, sillä pystytystalkoot saatiin päätökseen maanantaina 3. marraskuuta. Ylipainehallin pystytys oli suurin yksittäinen talkoourakka, ja 1100 pystytystunnin avulla seurat kasvattivat omarahoitusosuuttaan 27 650 eurolla.
Valtakunnallinen Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma palkitsi 20-vuotisjuhlaseminaarissaan 5.11. Helsingin yliopiston juhlasalissa kaikki 15 Liikunnan aluejärjestöä terveysliikunnan pitkäjänteisestä kehittämistyöstä alueellisesti sekä kiinteänä osana valtakunnallista verkostoa. Palkinnot luovutti opetus- ja kulttuuriministeriössä liikunta-asioista vastaava ministeri, puolustusministeri Carl Haglund. Tilaisuuteen toi oman tervehdyksensä videon välityksellä myös peruspalveluministeri Susanna Huovinen sosiaali- ja terveysministeriöstä.
Työllistämistuki on tarkoitettu seurojen haettavaksi henkilölle, joka on työtön tai työttömyysuhan alla. Seuroilla on mahdollisuus työllistää nuoria 16-29 -vuotiaita lasten ja nuorten liikuntaa edistäviin tehtäviin.
Talvipyöräilykauden avajaisia ja näkymistempausta vietetään torstaina 30.10.2014 klo 15 – 18 Rotuaarin aukiolla. Tapahtumassa on paikalla myös Popli ry:n SuomiMies seikkailee -bussi tekemässä terveyskuntotestejä Talven pyöräilijä 2 -kampanjaan valituille pyöräilijöille.
RSS ATOM