Uutisia

Maakunnallinen hyvinvointikiertue Kunnon Keikka kiertää jälleen syyskuussa Pohjois-Pohjanmaalla. Kiertuetapahtumissa voi osallistua maksutta hyvinvointimittauksiin ja saada tärkeää tietoa omasta terveydestään.
NOVA2-hanke järjestää syksyn aikana monipuolisesti kokemusliikunnan koulutusta sekä seuroille ja järjestöille että nuorien parissa työskenteleville. Ohjaajakoulutusten lisäksi luvassa on syventäviä teemakoulutuksia.
PoPLin koulutustarjonta on syksyn osalta kattava ja tarjoaa seuroille, valmentajille, ohjaajille ja muille seuratoimijoille paljon tietoa ja mahdollisuuksia kehittää toimintaansa.
Valtakunnallinen harrastusviikko 26.8.-1.9. tuo harrastukset lähelle kouluarkea. Oululainen Hintan koulu haluaa tarjota viikon aikana oppilailleen mahdollisuuden kokeilla harrastuksia, joihin he eivät välttämättä muuten pääsisi tutustumaan.
Piispanpyöräilyssä kerätään varoja lasten liikuntaharrastuksen tukemiseen! Tapahtuma alkaa Oulun tuomiokirkon edestä ja päätepisteenä toimii Oulujoen pappila.
Seurasydän-kampanja starttaa syyskuussa 2019. Miten teidän seuranne voisi näkyä kampanjan aikana?
RSS ATOM