Uutisia

Korona aiheuttaa huolta myös seuratoiminnan parissa. Olemme koonneet alle joitain linkkejä, joiden uskomme auttavan teitä asiassa. PoPLi osaltaan seuraa tilannetta. Lajiliitot päivittävät myös omia ohjeistuksiaan ja suosittelen seuraamaan oman lajin tiedotusta niiden sivustoilta.
PoPLin koulutukset ja tapahtumat on peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Nyt peruttavat tilaisuudet pyritään järjestämään etäyhteyksien välityksellä tai myöhemmin ensi syksynä.
Seuroissa ja yhdistyksissä on monipuolisia työmahdollisuuksia, mutta monesti tekijä puuttuu. Työtä hyvässä seurassa -hanke auttaa työntekijän palkkaamisessa ja tarjoaa myös palveluita työntekijän työhyvinvoinnin, työkyvyn ja jatkotyöllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.
Ulvilassa yhdistettiin työpäivään Liikettä Buusti360 - palvelun avulla. Laadukas työhyvinvoinnnin edistäminen palkittiin Lounais-Suomessa.
NOVA2-hankkeen Liikuttaako? -ideakilpailun avulla tuetaan nuorten harrastusmahdollisuuksia ja pyritään kehittämään uudenlaista liikunnallista tekemistä. Kilpailun kautta on mahdollista saada jopa 3000 euroa kokeiluprojektin toteuttamiseen.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:ssä on alkuvuoden aikana käynnistynyt ”Työtä hyvässä seurassa” ja ”Yhdistyksistä hyvinvointia” -hankkeet.
RSS ATOM