Uutisia

PoPLin hallituksen jäsenelle, kehittämispäällikkönä Kuusamon kaupungilla työskentelevälle Pauli Miettiselle on myönnetty Opetus- ja kulttuuriministeriön liikunnan ja urheilun ansioristi kiitokseksi muun muassa Liikkuva koulu – ohjelman eteen tehdystä työstä.
Kansanedustajaehdokkaat haastetaan nyt asettumaan eduskuntavaaleissa lasten ja nuorten puolelle. Jokainen ehdokas on tervetullut allekirjoittamaan verkossa Lasten ja nuorten kansanedustajan huoneentaulun, jolloin he sitoutuvat edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia tukevia tavoitteita, mikäli tulevat valituksi kansanedustajaksi.
UKK-instituutti ja Työterveyslaitos järjestävät LIIKETTÄ TYÖPÄIVÄÄN JA VÄHEMMÄN ISTUMISTA -koulutuksen 11.3.2015 Tampereella. Tilaisuun on suunnattu työterveyshuoltohenkilöstölle, työpaikkojen liikuntavastaaville, liikuntajärjestöjen asiantuntijoille ja henkilöstöliikuntapalvelujen tuottajille.
EU:n maaseutuohjelman ja rakennerahastojen yhteenlaskettu varattu julkinen tuki suomalaisille liikuntaa laaja-alaisesti kehittäville hankkeille vuosina 2011–2013 oli 61,7 miljoonaa euroa ja tukea sai 905 hanketta. Yksityisen rahoituksen osuuden arvioidaan olevan n. 57 miljoonaa euroa, jolloin EU-ohjelmien kokonaisvaikuttavuus liikunnan osalta vuosina 2011–2013 oli yli 119 miljoonaa euroa. EU-ohjelmat täydentävät osaltaan liikunnan valtiolta ja kunnilta vuosittain saamaa rahoitusta, sillä tämän tason rahoituksella on ollut liikunnan edistämiselle huomattavan suuri merkitys.
Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön urheiluakatemiaohjelma järjestää yhteistyössä alan toimijoiden kanssa ensimmäisen valtakunnallisen yläkouluseminaarin kaikille yläkoulutoiminnan parissa työskenteleville.
Yläkoululaisten Taisto-kampanja tarjoaa ensimmäistä kertaa mahdollisuuden tallentaa treenitulokset paperisen treenikortin lisäksi mobiilissa. Taisto-sovelluksen versio 1.0 on saatavilla maksutta kaikkiin älypuhelimiin (iOS, Android ja Windows).
RSS ATOM