Uutisia

VOK-superviikonloppu järjestetään 15 alueella eri puolella Suomea samaan aikaan keväällä 17.4.–19.4.2015 ja syksyllä 18.–20.9.2015.
Monet urheiluseurat haluaisivat aloittaa liikuntakerhon oman paikkakunnan koulussa. Miten kannattaisi toimia, jotta ensi lukukauden alussa seuralla olisi toimiva liikunta-/lajikerho koululla?
Liikuntapolitiikan tulevaisuuden suuntaviivoja arvioinut ja valmistellut työryhmä (nk. pyöreän pöydän työryhmä) luovutti tänään mietintönsä urheiluasioista vastaavalle ministerille Carl Haglundille. Toimenpide-ehdotusten keskiössä ovat koulupäivän liikunnallistaminen, poikkihallinnollisuus, yhdenvertaisuus ja integriteetti.
Liikunnan ja urheilun vaalikone on osa Valon, Olympiakomitean ja Paralympiakomitean yhteistä vaalivaikuttamista. Se avautui yleisölle maaliskuun alussa.
Haluamme tarjota ajanmukaisia kokouspalveluja asiakkaillemme, miksi tekisimme kokoustiloista vain perinteisiä ”Istu paikallasi, ole hyvä!” -tyylisiä? toteaa liiketoimintapäällikkö Anu Kärkkäinen Lahden Sibeliustalosta. Edelläkävijyyttä toteutetaan ennakkoluulottomasti tarjoamalla vaihtoehdoksi aktiivinen kokoustila.
Liikkeen lisäämisellä on ratkaiseva merkitys Suomen tulevaisuudelle, näkee Reilu Peili – raati. Raati antaa liikkeen lisäämiselle painoarvon 84 (asteikolla 0-100) paremman Suomen rakentamisessa. Lisää liikettä tarvitsee niin yksilö kuin yhteiskuntakin, raati toteaa perusteluissaan. Suomen julkinen talous on ollut jo vuosia alijäämäinen, työmarkkinatilanne on vaikea, vienti ei vedä, ikääntyvä väestö kasvattaa menoja eikä heikosta talouskasvusta ole talouden epätasapainon korjaajaksi. Suomi tarvitsee kipeästi uusia ratkaisuja haasteisiin. Reilu Peili – raati näkeekin liikettä tarvittavan lisää paitsi ihmisiin ja organisaatioihin, myös mielentilaamme. Edessä ovat ajat, joissa tarvitaan aktiivista toimintaa ja päätöksentekoa.
RSS ATOM