Uutisia

VESOTE-hanke tuo yhteen useita toimijoita. Ideana on vahvistaa elintapaohjausta sosiaali- ja terveydenhuollossa ja sen palveluketjuissa. Tavoite on, että suomalaiset liikkuvat riittävästi, vähentävät istumista ja syövät entistä enemmän ravitsemussuositusten mukaisesti. Univaikeuksien hoitoon on lisäksi tarkoitus saada yleisemmin käyttöön lääkkeettömiä hoitokeinoja.
Oletko vielä tutustunut mitä testejä Eikka-bussissa tehdään? Katso video bussissa toteutettavista testeistä.
KKI-Päivät on vuosittain järjestettävä koulutustapahtuma, jossa pureudutaan ajankohtaisiin teemoihin terveysliikunnan eri osa-alueilta. Ohjelma tarjoaa tiukkaa faktaa, ratkaisuja polttaviin kysymyksiin, nostetta ja päivitystä terveydenedistämistyöhön sekä luontevan areenan verkostoitumiseen.
Yrityksen hyvinvointiasema - helpoin tapa innostaa ja motivoida. Usein toistetut terveysmittaukset kuten kehonkoostumus, verenpaine tai muut helposti toteutettavat aktivoinnit lisäävät mielenkiintoa seurata omaa hyvinvointia.
Kartoitamme nykytilanne ja tarpeita hyvinvointiauton toiminnalle Oulun seuden leaderin alueella. Mitä uutta toimintaa ja innostusta Eikka-bussi toisi teidän kylällenne?
RSS ATOM