Uutisia

Pyörällä päästään -projekti järjesti pyöräilyyn liittyviä tapahtumia eri puolilla Oulua touko- ja kesäkuun aikana. Tapahtumat sisältivät mm. lajikokeilua, pyörähuoltoa sekä keskustelua Oulun pyöräilykulttuurista ja sen kehittämisestä. Tapahtumat keräsivät yhteensä noin 600 kävijää.
Pyörällä päästään -projektin viimeinen tapahtuma oli eilen 20.6 Byströmillä. Suunnistukseen osallistuneista kuusi sai täydet pisteet, ja heidän kesken arvottiin Qstockin tuotepaketti! Myös erilaiset mittaukset, kuten puristusvoimatesti olivat kävijöiden suosiossa. Auringonpaisteen ja Bystörmin oman bändin musiikin voimin viimeisestäkin tapahtumasta tuli onnistunut.
Valkeassa 13.6 järjestetyssä keskustelupaneelissa syntyi rakentavaa keskustelua ja hyviä ideoita. Aiheena oli “Oulu nuorten pyöräilykaupunkina”, joten kysymykset koskivat pyöräilyn tulevaisuutta sekä nuorten osallisuutta Oulun pyöräilykulttuurissa. Paneelia edelsi Päättäjäpyöräily, jonka tavoitteena oli osoittaa Oulun keskustan pyöräilyinfran epäkohtia ja mahdollisuuksia Oulun vaikuttajille. Päättäjäpyöräilyn lisäksi keskusteluun pyrittiin lisäämään näkökulmia kyselyllä, johon osallistui 17 nuorta.
Pyörällä päästään! -projekti järjesti lauantaina 16.6. Pyöräparaatin ja Sykkelifestit Kuusisaaressa. Raksilan tekojääkentällä startannut päivä kulminoitui Kuusisaaren Sykkelifesteihin, joissa kävijät pääsivät osallistumaan mm. leikkimieliseen sykkelivetokisaan.
Pyörällä päästään! -projekti ja Byströmin nuorten palvelut järjestävät Pyöräpäivän Byströmin sisäpihalla ke 20.6. klo 12-15! Katsasta pyöräsi ja oma pyöräilykuntosi sekä osallistu keskusta-alueen pyöräilysuunnistukseen. Musiikista vastaa Byströmin oma bändi!
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry järjestää keskustelutilaisuuden kauppakeskus Valkeassa 13.6. klo 14-15. Tapahtuman paneelissa on mukana joukko päättäjiä, asiantuntijoita ja nuoria, jotka tulevat käsittelemään Oulun pyöräilykulttuurin tulevaisuutta koskevia aiheita, kuten teiden kunnossapitoa, uusia reittejä, kaupunkipyöriä ja turvallisuutta.
RSS ATOM