Uutisia

Kyläkisälli-hankkeen testibussi vierailee Syötteellä ensi sunnuntaina. Kiinnostaisiko oman kylän kuntokuuri? Ota yhteyttä Kyläkisälli-hankkeeseen.
Vuoden alusta pyörinyt Liikunnan ja kehonhuollon iloa – hanketta vedetään yhteistyössä Kuusamon kaupungin terveyskeskuksen, keuhkohoitajan, liikunnanohjaajan ja Koillismaan Allergia- ja Astmayhdistyksen toimesta.
Kyläkisälli-hankkeen toiminta on alkamassa. Esittelytilaisuuksia ja liikuntatapahtumia ja ohjelmia suunnitellaan ympäri Oulun Seudun leaderin aluetta.
Kunnossa Kaiken Ikää - ohjelman hanketukea voi hakea 30.9. saakka. Taloudellista tukea voi hakea sähköisesti ja se on käytettävissä 1.1.2018 alkaen.
NOVA-hankkeessa kartoitetaan heinä-elokuun aikana kyselyn avulla Pohjois-Pohjanmaalla toimivien urheiluseurojen ja liikuntapalveluja tarjoavien yhdistysten matalan kynnyksen toimintaa, osaamistarpeita, yhteistyötä kuntasektorin kanssa sekä kiinnostusta tarjota työelämän ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille osallisuutta ja työ- ja toimintakykyä parantavia liikuntapalveluja. Kyselyssä selvitetään myös nuorten työllistämistä. Kyselyn avulla saamme arvokasta tietoa nuorille tarjolla olevista palveluista ja kehittämismahdollisuuksista.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PoPLi) ja Oulun Diakonissalaitoksen säätiö/ ODL Liikuntaklinikka ovat käynnistäneet Pohjois-Pohjanmaalla toimivien urheiluseurojen ja yhdistysten matalan kynnyksen liikuntatoimintaa kartoittavan NOVA-hankkeen.
RSS ATOM