Uutisia

Verohallinnon päätökset verovapaiden kustannusten korvauksista vuodelle 2018
NOVA-hanke järjestää kaksi kokemusliikuntaan ja matalan kynnyksen liikuntatoimintaan liittyvää työpajaa Raahessa tammikuussa.
"Vaikka uusien kontaktien luominen vaatii aina ponnistelua, on takana kuitenkin huikea osaajien joukko ja meillä kaikilla on sama tavoite Olympiakomiteaa myöten. Mahdollistamme liikkeen lisäämisen ennakkoluulottomassa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa”
Miten voisimme kehittää urheiluseurojen, yhdistysten, kuntien ja yhteisöjen matalan kynnyksen liikuntatoimintaa? Kuinka tarjota nuorille mahdollisuuksia liikkua höntsäillen, nuorten omista tarpeista lähtien ja ilman sitoutumispakkoa? Onko sinulla idea tai toimintamalli, kuinka lisätä nuorten osallisuutta ja liikettä arkeen?
Olympiakomitean selvityksen mukaan Suomessa toteutettiin EU-rahoituksella yhteensä 642 liikuntaa edistänyttä hanketta vuosina 2014-2016. Eniten hankkeita toteutettiin Pohjois-Pohjanmaalla. Kehittämishankkeiden lisäksi EU-rahoitusta käytettiin pääasiassa ulko- ja sisäliikuntapaikkojen toteuttamiseen. Etenkin järjestöt ja yhdistykset ovat olleet aktiivisia hanketoimijoita.
Onko työpaikkallasi Salibandy harrastajia? Osallistu Kempeleen turnaukseen. Ilmoittautuminen avautuu 15.11.2017
RSS ATOM