Innostumisen löytöretkellä - ideoita ja inspiraatiota koulu- ja opiskeluyhteisölle 12.12.2019 klo 15-18 Oulu

12.12.2019

Pata Degerman
Katariina Salmela-Aro
Pekka Paappanen

Tilaisuuden valovoimaiset, asiantuntevat ja innostavat puhujat auttavat näkemään mahdollisuuksia uusille toiminta- ja ajattelumalleille sekä ideoille koulu- ja opiskeluarjessa.

Tilaisuudessa puhuvat:

Pata Degerman, löytöretkeilijä: Ideoita ja konkreettisia työkaluja tavoitteiden asettamiseen, saavuttamiseen sekä tiimityöhön. Mukaansatempaavaa tarinankerrontaa sidottuna kuulijan arkipäivään.

Katariina Salmela-Aro, kasvatustieteen professori, Helsingin yliopisto: Uusia näkökulmia ja tutkimustuloksia opiskelijoiden opiskeluinnosta ja -uupumuksesta. Huippuasiantuntemusta ajankohtaisesta aiheesta.

Pekka Paappanen, Hauhon yhtenäiskoulun rehtori: Aktiivinen toimintakulttuuri oppimisen ja osallisuuden tukijana. Kouluarjessa koeteltuja viisauksia elävillä esimerkeillä ja huumorilla höystettynä.


Paikka: Oulun yliopisto, luentosali L3

Hinta: Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan 9.12.2019 mennessä täällä. Huom! Oulun kaupungin opettajat ilmoittautuvat tilaisuuteen Sikun koulutuskalenterin kautta osoitteessa https://www.kuntapalvelut.fi/sikunkoulutuskalenteri/course.php?l=fi&t=1877

Tilaisuuden järjestävät Oulun kaupungin Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu ja koululiikunta, Oulun yliopisto sekä Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry. Tilaisuuden järjestämiseen on saatu tukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Liitteet