Kuljetko työmatkasi autolla?

4.9.2014

KKI-työmatkaliikkumiskortti kannustaa työmatkojen kulkemiseen kävellen ja pyörällä. Työmatkojen kulkeminen fyysisesti aktiivisesti kannattaa, koska työmatka toistuu lähes päivittäin. Korttia voi hyödyntää vaikkapa työpaikan työmatkahaastekilpailussa, koska kortissa on varattu paikka myös käyttäjän yhteystiedoille.

KKI-työmatkaliikkumiskortin keskiaukeamalle on varattu tilaa, johon voit kirjata joko rastilla tai minuutteina kahdeksen viikon ajan kunkin päivän kävellen ja pyöräillen suorittamasi liikkumiset. Kortin avulla seuraat helposti, kuinka paljon sinulle kertyy päivittäistä liikkumista kävellen tai pyöräillen. Korttia voi hyödyntää vaikkapa työpaikan työmatkahaastekilpailussa, koska kortissa on varattu paikka myös käyttäjän yhteystiedoille.

Työmatkaliikkumiskortit on pakattu 100 kpl:n nippuihin, mutta niitä voi tilata myös pienempiä määriä. Kortin koko on 9 x 12,5 cm.

Kortit ovat maksuttomia, mutta tilaaja maksaa toimituskulut. Kortteja voi tilata osoitteesta tilaukset(at)likes.fi tai sähköisen tilauspalvelun kautta. Kortin voi ladata myös maksuttomana pdf-tiedostona.

lähde: www.kkiohjelma.fi