Oulu Nice Soccer ehdolla Suomen Urheilugaalassa

5.1.2014

ONS on valittu ehdolle Suomen Urheilugaalassa palkittavien Terveystalon Terve Seura -urheiluseurojen joukkoon. ONS:n lisäksi ehdolla ovat Helsingin Roosters (am.jalkapallo) sekä Suunta Jyväskylä (suunnistus).

– Totta kai ehdokkuus tuo ONS:lle sellaista medianäkyvyyttä, joka toivottavasti tekee myös seuran markkinoinnista ja taloudesta helpompaa, sanoo seuran puheenjohtaja Keijo Peuhkurinen.

– Sitä en nimittäin lakkaa ihmettelemästä, miten yritykset ovat valmiita tukemaan alemmalla sarjatasolla pelaavia jalkapallojoukkueita ja poikajoukkueita, mutta Oulun ainoalle liigassa pelaavalle naisjalkapallojoukkueelle tuen saaminen on niin vaikeaa, Peuhkurinen äimistelee.

ONS on nimittäin Suomen parhaita urheiluseuroja, käytettiinpä sitten mitä mittaria tahansa.

Edustusjoukkue pelaa naisten liigaa. Ikäkausijoukkeet ovat tuoneet säännöllisesti turnausvoittoja sekä Suomesta että Ruotsista suurista junnuturnauksista.

Jalkapallon SM-taitokisoissa ONS on sijoittunut suomalaisista seuroista parhaiten. Esimerkiksi viime syksynä tuomisina oli yksi kulta, kaksi hopeaa ja yksi pronssi sekä lukuisia merkkisuorituksia. ONS on valittu Pohjois-Suomen piirin Taitoseuraksi useana vuonna peräkkäin.

Lue koko juttu Oulu-lehdestä!

Terveystalon Terve Seura on urheiluseura, joka ottaa urheilijan huomioon sekä yksilönä että ryhmän jäsenenä, painottaa valmentajien ja taustajoukkojen tärkeyttä, kiinnittää huomiota urheilijan terveyteen ja vammojen ennaltaehkäisyyn osana kokonaisvaltaista harjoittelua sekä tunnistaa yhteisöllisen roolinsa myös nuorten kasvattajana. ONS:n lisäksi ehdolla ovat Helsinki Roosters ja Suunta Jyväskylä, Voittaja julistetaan Suomen Urheilugaalassa 14.1.2014.


Juttulähde: Oulu-lehti 4.1.2014