Haemme palvelukseemme lasten ja nuorten liikunnan päällikköä

18.12.2013

Tehtävänä on edistää lasten ja nuorten liikuntatoimintaa järjestämällä eri koulutuksia, vastata Liikkuva koulu –ohjelman toimivuudesta, kerhotoiminnan kehittämisestä ja On PoP Liikkua –tapahtumien toteutuksesta yhteistyössä alueen kuntien, päiväkotien ja seurojen kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää liikunta- tai kasvatusalan koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työ edellyttää mahdollisuutta myös ilta- ja viikonlopputyöhön. 

Arvostamme liikunta-alan työkokemusta, yhteistyötaitoa ja esiintymiskykyä.
Toivomme myös rohkeaa asennetta kehittää ja esittää uusia näkemyksiä lasten ja nuorten liikuttamiseksi.

Tehtävä tarjoaa itsenäisen ja yhteistyötä edellyttävän tehtäväkentän. Tarjolla on innostava työyhteisö, joka auttaa ja tukee tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävä on haastava näköalapaikka maakunnan liikunnassa. Tulokset raportoidaan aluejohtajalle.

Työsuhde on määräaikainen vuoden 2014 loppuun saakka. Tehtävä täytetään 1.2.2014 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä tullaan vakinaistamaan syksyllä 2014.

Hakemukset lähetetään ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera 10.1.2014 klo 16.00 mennessä mielellään sähköpostitse osoitteella: esko.hassinen@popli.fi tai kirjeellä Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry, Sammonkatu 6 90570 Oulu. Kirjekuoreen merkintä: " Lasten ja nuorten liikunnan päällikkö".


Lisätietoja antaa aluejohtaja Esko Hassinen, p. 0400 364642, esko.hassinen(ät)popli.fi
PoPLi:n toimintaan voi tutustua kotisivuillamme
www.popli.fi