Kaikille avoin seura?

15.8.2013

VAU-työpaja 6: Avoimet ovet – ratkaisuja yhteiseen toimintaan

Kolmituntisessa Avoimet ovet -työpajassa mietitään tapoja lisätä erilaisten liikkujien osallistumismahdollisuuksia seuran toimintaan, esimerkiksi erillisessä erityisryhmässä tai osana seuran olemassa olevia ryhmiä. Osallistuja saa tukea ja vinkkejä kaikille avoimen seuratoiminnan suunnitteluun.  

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n VAU-työpajat (kuusi erilaista, 3h/työpaja) käsittelevät erilaisia vammaisurheilun ja -liikunnan aihepiirejä käytännönläheisesti ja osallistavin toimintatavoin. Lue lisää: www.vammaisurheilu.fi (VAU -> Koulutus -> VAU-työpajat).

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry ja Suomen Vammaisurheilu ja Liikunta ry järjestävät yhteistyössä koulutuksen Metsokankaan koululla 31.10.2013 17:00 - 20:00 

Koulutus maksaa 15€ ja se sisältää materiaalin. 

Kouluttaja toimii Piia Jolla. 

Ilmottautumaan tästä!  Ilmoittautuminen päättyy pe 25.10.2013

 Lisäksi järjestämme syksyllä 2013 seuraavat kaikille avoimet koulutukset! 

 

VAU-työpaja 4a: Liikuntaa kaikille – Ohjaajana toimiminen

Kolmituntisessa ohjaajana toimimisen työpajassa osallistuja saa perusvalmiudet ohjata liikuntaa heterogeenisissa ryhmissä, joissa on mukana erityistä tukea tarvitsevia liikkujia. Työpajassa mm. harjoitellaan toiminnan selkeää jäsentämistä ja harjoitteiden soveltamista erilaisille liikkujille. Koulutus on suunnattu valmentajille ja ohjaajille seuroissa ja kerhoissa.

7.11.2013 Metsokankaan Koululla, Oulussa 17:00 – 20:00 Hinta 15€. 

 

 

 VAU-työpaja 4b: Liikuntaa kaikille – Pelit ja leikit tutuiksi

Kolmituntisessa Pelit ja leikit tutuiksi -työpajassa kokeillaan erilaisia matalan kynnyksen pelejä, leikkejä ja motorisia harjoitteita.  Osallistuja saa uusia ideoita liikuntatoimintaan ja käytännön valmiuksia soveltaa toimintaa erilaisten osallistujien tarpeiden mukaisesti. Koulutus on suunnattu urheiluseurojen ja liikuntakerhojen ohjaajille.

 

14.11.2013 Metsokankaan koululla, Oulussa 17:00 – 20:00 Hinta 15€

 

Ilmottautumaan pääset tästä!