Uusi Urheilun Unelma-Arpa tuo seuroille rahaa

16.8.2013

Suomen suurimmat urheilun tavara-arpajaiset käynnistyvät vuoden 2013 lokakuussa. Uudella urheilun virallisella arpajaiskonseptilla on tavoitteena kerätä yli 2 miljoonaa euroa kaikkien lajien urheiluseuroille sekä lasten ja nuorten urheilun tukemiseen.

Entistä enemmän arpajaisvoittoja ja jatkuva myyntiaika!

Uuden Urheilun Unelma-Arvan avulla halutaan nostaa Suomen monipuolisimmat tavara-arpajaiset kokonaan uudelle tasolle. Urheilun Unelma-arvan Voittoluettelo on laajempi kuin koskaan ja siitä löytyy yli 100 000 voittoa enemmän Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry:n toteuttamiin *Lumilyhty-arpajaisiin verrattuna. Arvoista enemmän kuin joka viides on voittoarpa. Arpajaisvoittoina on laaja kirjo toinen toistaan upeampia palkintoja mm. autoja, polkupyöriä ja matkalahjakortteja.

Uusi jatkuva myyntiaika parantaa seurojen varainhankintaa huomattavasti. Näin eri lajien urheiluseurat voivat suunnitella oman varainhankinnan ajankohdan joustavasti. Syksy-talvi kauden arpojen myyntiaika on 15.10.2013-28.2.2014. Ennakkotilauksia voi tehdä heti.

Unelma-arpojen myynti ja tuotto urheiluseuroille

Urheiluseurat voivat tilata arpoja myyntiin ja kerätä seuralleen toimintarahaa. Arvan myyntihinta on 6€. Urheiluseurat saavat jokaisesta myydystä arvasta jopa 3€/arpa. Esimerkkinä 500 arpaa tuo seuralle 1500€, jos 20 ihmisen myy 25 arpaa.

Nyt kannattaa lähteä keräämään varoja Suomalaiselle urheilulle!

 

Tiedustelut arvoista ja tilaukset: Urheilun Unelma-Arpa oy, puh. 010 328 3000/myyntituki
Valon yhteyshenkilö: Päivi Häikiö, paivi.haikio@valo.fi.

*Valo ry ei jatkossa käytä ”Lumilyhty” -nimeä arpajaistoiminnassa. Valon arpajaiset seuroille ovat nyt Urheilun Unelma-Arpa. Urheilun Unelma-Arpa on Suomen monipuolisin ja laajin tilaaja-arpajainen, jossa tilaaja saa kotiinsa arpoja kerran kuukaudessa. Arpajaiset laajenevat lokakuussa 2013 myös kerta-arpoihin kun urheiluseurat voivat edistää varainhankintaansa myymällä kerta-arpoja. Seuroille maksettavan myyntiprovision lisäksi Urheilun Unelma-Arpa tulouttaa arpajaistuoton ylijäämän takaisin seurojen nuorisoliikuntaan

http://www.unelma-arpa.fi/