Kastellin yläkoulu Oulusta Taiston finaaliin!

11.4.2013

Rovaniemen aluekilpailuissa tunnelma oli katossa. Kastellin yläkoulu otti niukan voiton, ennen toiseksi tullutta Raumon koulua Torniosta. Kolmanneksi kiilasi Ylivieskan Jokirannan koulu.

10.4.2013 käytiin Taisto Rovaniemellä! 9/12 aluefinaaliin päässeestä joukkueesta oli PoPLin alueelta. Go Pohjois-Pohjanmaa! Voiton ja paikan Vantaan finaaliin lunasti Oulun oma Kastellin koulu.

Voittajajoukkueen jäsenet Antti Tiikkala, Enna Herva, Ella Immonen ja Oskari Rounaja olivat syystäkin tyytyväisiä osakilpailuvoittoon. Päivän voittoresepti oli: Ei liikaa harjoittelua.

-Käytännössä emme treenanneet liikaa, vaan rennosti välitunneilla ja koulun jälkeen. Asenteemme ansiosta voitimme. Finaalia varten kuitenkin harjoittelemme niin kovaa, että pääsemme mitaleille, nelikko tuumasi.

Aluekilpailut ja finaali televisioidaan YLE TV2-kanavalla. Luvassa on huikeita taidonnäytteitä ja suuria tunteita! Koulujen Taisto nähdään YLE TV2:n Galaxissa tiistaisin klo 16.30 ja uusintana lauantaisin klo 9. Ohjelmasarja alkaa 16.4.

PoPLi onnittelee voittajia!!!! :) 

Kastellin koulun väki Rovaniemellä Duudsonien Jarpin kanssa juuri voitto - uutisten jälkeen