Valtakunnalliset hyvinvointiluennot ja webinaarit ammattimaisella lähetystekniikalla!

2.11.2020

"Varauduimme yli 10000 osallistujaan - tämä vaatii ammattimaiset lähetystekniikat kuvan- ja äänen osalta sekä toimivat yhteydet"

 Buusti360 -palvelu organisoi lokakuussa valtakunnallisen hyvinvointiwebinaarisarjan. Työhyvinvoinnin palaset osaksi elämää -lähetystä seurasi yli 50 työyhteisöä ympäri Suomen. Mukana työntekijöiden hyvinvointia lisäämässä oli mm. sairaanhoitopiirejä ja kuntia sekä Oulun yliopisto.

”Halusimme taata ammattimaisen asiakaskokemuksen ja toimivat yhteydet”, toteavat tuotannon organisoinnista vastanneet Jukka Läärä ja Ilkka Kurttila. ”Varauduimme yli 10 000 henkilön osallistumiseen, tämä vaatii ammattilaistason osaamisen. Kuvauksessa oli mukana oma kuva- ja ääniteknikko”, Läärä jatkaa.

Palvelulla halutaan tuoda laadukas vaihtoehto perinteisen Teams-alustan rinnalle. HD-tason kuva ja laadukas ääni sekä takuu yhteyksien toimivuudesta on webinaarisarjassa kaiken lähtökohta, kun osallistujia on tuhansia.

Luennot voidaan yhdistää osaksi työyhteisöjen muita palveluja. Valmis paketti sai kentältä kiitosta: ”Huippuluennoitsijat, osallistujamäärien seuranta ja ennen kaikkea edullinen hinta, kun useampi työyhteisö tilaa paketin.” Eräs HR-päällikkö kiteytti kokonaisuutemme sanoilla ”erittäin hyvä sisältö ja kepeä toteutustapa”. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri piti toteutusta toimivana sekä sisältöä erittäin hyvänä ja ajankohtaisena.

”Toimimme 16 paikkakunnalla koko Suomessa – laadukkaat valtakunnalliset luennot yhdistettynä alueellisten osaajiemme aktivointeihin työyksiköissä luo hyvää pohjaa suurten organisaatioiden työhyvinvoinnin kehittämiseen”, Ilkka ja Jukka päättävät.

Suurten tai valtakunnallisten webinaarilähetysten tai -sarjojen ammattimaisesta toteutuksesta voit kysyä lisää ilkka.kurttila@popli.fi tai 050-308 7711.