Askeleet –kampanja aktivoi koko työyhteisön henkilöstön liikkumaan

31.8.2011

Suomen Kuntoliikuntaliiton ja SLU –alueiden Askeleet -kampanja on koko maan laajuinen arkiliikuntaan kannustava kampanja, jossa yritykset ja työyhteisöt ottavat mittaa toisistaan kampanja-aikaisilla liikuntamäärillä.

Askeleet –kampanja aktivoi koko työyhteisön henkilöstön liikkumaan 27.9- 27.10. 2011 ja 23.4- 27.5.2012. Ilmoittaudu viimeistään 20.9!

Kampanjassa kisaillaan vähintään viiden hengen joukkueilla sekä henkilökohtaisesti, että joukkuekohtaisesti 30 päivän ajan.

Askeleiden ideana on ottaa kampanja-aikana niin monta askelta kuin mahdollista työ- ja vapaa-ajalla askelmittaria apuna käyttäen. Myös muu liikuntasuoritus, kuten pyöräily kelpaa askeleiksi. Osallistuja kirjaa ottamansa askeleet ylös henkilökohtaiselle verkkosivulle, josta hän voi seurata edistymistään ja tuloksiaan.

Verkkosivustolla on erilaisia toimintoja, jotka mahdollistavat sen, että kilpailu on motivoiva kaikille. Jokainen osallistuja kisailee omista lähtökohdistaan riippumatta aikaisemmasta liikuntamäärästä. Se tarjoaa erinomaisen tilaisuuden lisätä omaa hyvinvointia ja vahvistaa työntekijöiden joukkuehenkeä.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä