Koulutusta ja kylärahaa tarjolla!

10.5.2019

PoPLin Kyläkisälli-hanke järjestää syksyllä koulutuksia kyläläisille. Koulutuksia on tulossa niin Senioritanssin osalta kuin myös lasten liikunnan parissa.

Koulutukset on tarkoitettu kyläläisille omien liikuntaryhmien perustamiseen tai uusiksi ideoiksi jo olemassa oleville ryhmille. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki ohjaamisesta kiinnostuneet. Koulutukset (Senioritanssikoulutus sekä Lasten liikunnan ohjaajakoulutus) järjestetään syksyllä 2019 (elo-syyskuussa). Toivomme teidän ilmoittavan mahdollisen halukkuutenne koulutukseen osallistumiselle jo tämän kevään aikana, viimeistään kuitenkin 31.5.2019 mennessä osoitteeseen: saana-maria.rahko@popli.fi . Osallistujille maksuton koulutus järjestetään, mikäli osallistujia saadaan riittävästi. Tämä ilmoittautuminen on alustava, eikä sitouta osallistujaa osallistumaan koulutukseen, jos esimerkiksi päivämäärä ei sovikaan.

Syksyllä aloittavat senioritanssiryhmät sekä lasten liikuntaleikkiryhmät (perheliikunta) voivat hakea tukirahaa uusien liikuntaryhmien ohjaajien palkkioihin Oulun Seudun leaderin alueella. Maksettava avustus sovitaan jokaisen kylän kanssa erikseen. Mikäli teillä on mielessänne joku nuori tai muuten asiasta kiinnostunut ohjaaja, hän voi osallistua koulutuksiimme maksutta.

 

Lisätietoa ja kysymykset:

Saana-Maria Rahko
saana-maria.rahko@popli.fi
050-5728498