Esko Hassinen PoPLin aluejohtajaksi

20.12.2010

PoPLin hallitus valitsi Esko Hassisen yksimielisellä päätöksellä Pekka Räsäseltä vuoden vaihteessa vapautuneeseen aluejohtajan tehtävään.

PoPLin perustamisesta (1995) saakka aluejohtajan tehtävää hoitanut Pekka Räsänen siirtyi omasta aloitteestaan vuoden vaihteessa eläkeputkeen. Esko Hassinen otti tehtävän vastaan vuoden vaihteessa.

Eskon yhteystiedot ovat:

esko.hassinen(ät)popli.fi, gsm 0400 364 642

Esko Hassinen on 52-vuotias intohimoinen urheilumies. Hän on avioliitossa ja kahden lapsen isä. PoPLin palvelukseen hän siirtyi Oulun seudun TE-toimiston palvelujohtajan tehtävästä. Liikunta-alan peruskoulutuksen jälkeen hän on suorittanut Liikuntahallintotutkinnon 1988, kouluttautunut Tampereen Yliopistossa sosionomiksi (kunnallistutkinto) 1994 ja suorittanut Johtamisen Erikoisammattitutkinnon 2006.

Ennen nykyistä tehtäväänsä Esko on työskennellyt mm. liikuntasihteerinä, Oulun Pyrinnön urheilutoimenjohtajana ja talouspäällikkönä Tampereella Ahjolan kannatusyhdistyksessä.

Urheilu ja liikunta ovat Eskon sydäntä lähellä. Työelämässä hän on toiminut yhdeksän vuotta liikunnan ja urheilun parissa, ja seuratoiminta on kuulunut lähes koko ikänsä hänen harrastuksiinsa. Uuden tehtävänsä vuoksi hän luopui Pohjois-Suomen suurimman urheiluseuran Oulun Pyrinnön puheenjohtajajuudesta. Monista liikuntaan ja urheiluun liittyvistä luottamustehtävistä mainittakoon Suomen Urheiluliiton hallituksen jäsenyys. Esko Hassinen on palkittu liikuntakulttuurin edistämisestä lukuisilla paikallisilla ja valtakunnallisilla sekä valtion kunnia- ja ansiomerkeillä.