Touché! PoPLin avulla terästystä Oulun Miekkailuseuran viestintään

1.9.2022

Pasi Terästi aloitti heinäkuussa Oulun Miekkailuseuran viestintäkoordinaattorina. Pitkään viestinnän alalla työskennellyt Pasi kertoo, että Miekkailuseuran tehtävissä voi taitojen ylläpitämisen lisäksi oppia uutta.

”Olen opetellut käyttämään mm. Adobe Illustratoria ja Meta Business Suitea”, Terästi kertoo.

Illustrator on graafisen puolen suunnitteluohjelma ja Meta Business Suite taas työkalu sosiaalisen median hallintaan ja mainontaan.

Pasi ja Miekkailuseura löysivät toisensa PoPLin Työtä hyvässä seurassa -hankkeen kautta. Työllistäminen onnistui vaivattomasti työntekijän siirtomenettelyn avulla. Pasi on PoPLin palkkalistoilla, mutta työskentelee siirrettynä työntekijänä Oulun Miekkailuseurassa.


Taustaa myös urheilusta 

Pasin monipuolinen viestintäosaaminen kumpuaa pitkästä työrupeamasta (2001-2018) Oulun yliopiston viestintäpalveluissa.

”Nykyisessä työssäni on aiempaa enemmän markkinointia, sillä yksi viestinnän tavoitteista on saada seuraan lisää harrastajia.”

Hän tekee seuralle mm. Facebook-mainoksia ja painotuotteita, suunnittelee verkkosivuja sekä auttaa miekkailun esittelytapahtumien järjestämisessä.

Yleisurheilu- ja koripallotaustansa ansiosta urheilu on Pasille tuttua, järjestötoiminta taas mm. shakkikerhon puheenjohtajan tehtävistä. Englantilaisen filologian maisteri taitaa myös ammattimaiset käännöstyöt.

Lue lisää THS-hankkeesta
Lue lisää Oulun Miekkailuseurasta

Pasi Terästi rintakuva PoPLin Liikuntatalon yläkerran kokoushuoneessa.
Pasi Terästi hallitsee viestinnän lisäksi myös käännöstyöt.