Liikuntaverkkopuntari aloittaa syksyllä

24.5.2023

Kuva: Sydänliitto

Tule mukaan Liikuntaverkkopuntariin! 

Tule mukaan liikuntaverkkopuntariin. Ohjatun liikunnan lisäksi pääset kokeilemaan verkkopuntaria. Verkkopuntari on ohjelma, jonka avulla etenet rennosti kohti pysyviä elintapamuutoksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Maakunnallinen yhteistyö alkaa ensimmäisenä seuraavilla paikkakunnilla: Oulu ja Pohteen henkilökunta, Kempele, Liminka, Utajärvi ja Kärsämäki. 

Ryhmä ovat tarkoitettu kaikille merkittävästi ylipainoisille työikäisille aikuisille.

Vuoden ohjelma sisältää 12 viikon ohjatun vaiheen ja sen jälkeen alkavan ylläpitovaiheen.  Ohjatun vaiheen (12 viikkoa) aikana sinulle on tarjolla ohjattua liikuntaa ja mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta verkon välityksellä kerran viikossa. Ylläpitovaiheen aikana Verkkopuntari on edelleen käytössäsi ja voit harrastaa liikuntaa omatoimisesti.

Verkkopuntarin saat käyttöösi vuoden ajaksi. Liikuntaryhmässä on mahdollisuus vertaistukeen. Valmennukseen sisältyy myös etätapaamisia.

Vuoden valmennusohjelmaan osallistuminen on maksutonta.

Milloin liikuntaverkkopuntari alkaa?

Liikuntaverkkopuntari käynnistyy etätapaamisella 11.9.2023 klo 17.00 teams:ssa. Osallistut etätapaamiseen yhdessä liikuntaryhmäsi kanssa. Liikuntaryhmäsi ohjaaja on myös mukana tapaamisessa.

Ilmoittaudu vaikka heti!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu viimeistään 28.8.23.

Linkki ilmoittautumiseen: https://link.webropolsurveys.com/S/0378516E8CDB8AD5

Ilmoitathan, jos päätät perua osallistumisesi ensimmäisen viikon aikana aloituksesta, niin ehdimme tarjota paikan seuraavalle. Mahdolliset perumiset osoitteeseen leea.jarvi@pohde.fi.