Henkilöstöliikuntakortti - uudenlaista yhteistyötä urheiluseuroille!

3.1.2023

Henkilöstöliikuntakortti on uusi Cardu-sovelluksessa toimiva mobiilikortti mikä tarjoaa etuja, alennuksia ja veloituksettomia tai edullisia tutustumisia. InBodymittauksia järjestetään neljä kertaa vuodessa. 

Henkilöstöliikuntakortti otettiin käyttöön vuoden 2023 alussa. Palvelua on kehitetty yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan henkilöstöliikuntaverkoston kanssa.

Urheiluseurojen osaaminen halutaan saada kaikkien saataville. Seuroilla on kollektiivista osaamista ja tietotaitoa. Tarjontaa tulee olemaan usealta eri seuralta ja jokainen pääsee yksittäisten palvelun tuottamisesta mielenkiintoiseen kokonaisuuteen, jota seura voi tarjota yhteistyökumppaneilleen pienellä resurssilla. 

Keskustelut seurojen kanssa on jo aloitettu. Mukaan pääsee jos seuralla on intressejä varainhankintaan ja oman toiminnan kehittämiseen. 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Toiminnan lisäksi tietoa. Urheiluseuralla on myös mahdollisuus tuottaa ohjelmia digitaaliselle alustalle. Nämä ovat myös osa Henkilöstöliikuntakortin kokonaisuutta.

Asiakas saa palvelun käyttöön aina vuoden ajaksi, näin se on helppo liittää mukaan urheiluseuran olemassa olevaan toimintaan. Monipuolisista palveluista muodostuu työyhteisöille valmis vuosikello.

Mukaan lähtevä urheiluseura saa tuloja jokaisesta heidän kauttaan käyttöönotetusta kortista. Kokonaisuuteen kuuluu useita eri ansaintamahdollisuuksia urheiluseuralle. 

Halukkaat urheiluseurat voivat ottaa yhteyttä: ilkka.kurttila()popli.fi tai soittamalla 050-3087711.