NOVA2-hankkeen keväiset päättärit

  • ke 19.5.2021 klo 1014
  • Etäyhteydellä (Teams)

NOVA2-hankkeen päätöstapahtuma järjestetään keskiviikkona 19.5. klo 10-14 etäyhteydellä (Teams). Tapahtuma on suunnattu hankekunnissa erityisesti työpajoille sekä hankkeessa mukana olleille etsiville asiakkaineen. 

Päivän aikana liikutaan pienryhmissä tai itsenäisesti toiminnallisten tehtävien parissa, aina välillä yhteisen Teamsin ääreen palaten. Tapahtumassa kuljetaan lähiluonnossa, harjoitellaan keväisiä arjen taitoja sekä ideoidaan mieleistä liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvää toimintaa työpajoille ja omalle paikkakunnalle. Mukana on myös nuorten katutanssiryhmä MDD (Men Don’t Dance) kertomassa tanssin tuomista onnistumisen kokemuksista ja opastamassa katutanssin saloihin.

Voitte osallistua tapahtumaan työpajalta tai kukin kotoaan käsin. Toiminta tapahtuu osin ulkona vapaasti valitsemassanne paikassa, joten on hyvä varustautua kelin mukaisella vaatetuksella. Toivomme, että tapahtumassa ovat mukana myös työpajojen ohjaajat, sillä kokoamme esimerkiksi ideatehtävässä osallistujat aluksi työpajakohtaisiin etäryhmiin.


Ohjelma:

10.00                  Avaus ja päivän sisältö

10.15                  Kevään merkit: liikutaan lähiympäristössä  

10.45                  Tavataan Teamsin äärellä

11.00-11.30       Lounastauko (NOVA2 tarjoaa eväät)

11.30                  Hyvää mieltä ja kesän satoa itse tehden: istutetaan hyötykasveja (Vaihtoehtoisesti työpajan oma arkiliikuntaan ja arjen taitoihin liittyvä tehtävä)

12.00                  Tavataan Teamsin äärellä

12.15                  Tanssimalla fiilistä ja onnistumisen kokemuksia: MDD – Men Don’t Dance

12.45-13.00      Tauko

13.00                  Meidän toiveet ja terveiset: idealakanan koonti

13.30                  Tavataan Teamsin äärellä

14.00                  Päivä päättyy


Lisätietoja Taina Linna, etunimi.sukunimi@odl.fi