Liikkuva varhaiskasvatus - johtajan työpaja

  • ke 24.2.2021 klo 13:3015:30
  • Microsoft Teams

Varhaiskasvatuksen toimintakulttuurin johtaminen on muutoksen johtamista. Toimintakulttuurin kehittäminen liikunnalliseksi edellyttää pitkäkestoista, pedagogisesti johdettua prosessia. Liikkuvan varhaiskasvatuksen toteutuminen arjessa helpottuu, kun johtamisen rakenteet ovat selkeät ja toiminta nivoutuu tiiviisti varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Työpajasta saat työkaluja perustehtävän, osaamisen ja pedagogiikan johtamiseen, johtajuuden toimenpiteisiin sekä yhteistyöhön perheiden ja muiden tahojen kanssa. Työpajassa hyödynnetään Liikkuva varhaiskasvatus -johtajan työkirjaa, joka löytyy ohjelma-alustalta. Työpajan kouluttajana toimii vs. varhaiskasvatuksen päällikkö ja varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Saine Ikaalisista.

Sisältö:

  • Varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suosituksien ja Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman toteuttaminen ja johtaminen omassa yksikössä
  • Kokemusten jakaminen aiheeseen liittyen
  • Oman johtamisosaamisen vahvistaminen
  • Rakenteet johtamisen tukena

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan työpajaan 18.2.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella. Työpaja toteutetaan Microsoft Teamsin välityksellä, kutsu tilaisuuteen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Työpaja on osa OKM:n tukemaa Liikkuva lapsi varhaiskasvatuksessa -hanketta.

Tiedustelut: Mari Patanen, etunimi.sukunimi@popli.fi, p. 040 720 7960

Ilmoittautumislomake

Tällä lomakkeella kerätään henkilötietojasi työpajan järjestelyjä varten. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoitukseen. PoPLin tietosuojaselosteen näet täältä

Hyväksyn PoPLin tietosuojaselosteen. *