Ideasta hankkeeksi - yhdistysten hanke- ja rahoitusilta

  • ti 2.3.2021 klo 17:3019
  • Webinaari (Teams)

Tiesitkö, että yhdistys voi saada toimintansa tueksi rahoitusta oman alueensa Leader-ryhmältä? Leader-toiminnan kantavana ajatuksena on valjastaa paikallisten asukkaiden oma asiantuntemus, osaaminen ja toiminta alueen kehittämistyöhön. Alueiden elinvoimaisuutta kehitetään asukkailta kumpuavien ideoiden ja tarpeiden pohjalta.

Yhdistyksistä hyvinvointia -hanke ja Pohjois-Pohjanmaan Leader-ryhmät järjestävät yhteistyössä yhdistystoimijoille suunnatun hanke- ja rahoitusillan, joka toteutetaan etäyhteydellä (Teams) 2.3.2021 klo 17.30-19.00. Tilaisuudessa saat tukea ja neuvoja Leader-asiantuntijoilta, kuinka lähteä kehittämään ideasta hanketta ja millaisia rahoitusmahdollisuuksia Leader-ryhmät tarjoavat alueellasi. Yhdistyksesi hankeidea voi olla vielä raakile tai jo pidemmälle mietitty hankeaihio.

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeella (sivun alareunassa) 28.2. mennessä

Illan toteuttavat yhteistyössä PoPLin Yhdistyksistä hyvinvointia -hanke, Oulun Seudun Leader ry, Koillismaan Leader ry, Keskipiste-Leader ry, Nouseva Rannikkoseutu ry, ja Rieska Leader ry. 

Ohjelma:


17.30 Tervetuloa, Mikko Männistö (Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry)

17.35 Leader-tukimahdollisuudet yhdistyksille, Nina Kurunlahti (Nouseva Rannikkoseutu ry)

18.00-19.00 Ideasta hankkeeksi: Leader-ryhmien paikalliset linjaukset & Yhdistysten hankeideoiden sparrausta yhdessä muiden yhdistystoimijoiden sekä paikallisten Leader-ryhmien edustajien kanssa

Ilmoittautuminen päättynyt

Mikäli haluat pysyä tulevista PoPLin tapahtumista ja koulutuksista ajantasalla, voit tilata PoPLin uutiskirjeet tästä.