Ainot ja Reinot liikkeelle Ouluhallissa 

Ainot ja Reinot -liikuntatapahtuma laittaa jälleen eläkeikäiset liikkeelle keskiviikkona 6.4.2022! Päivän aikana on luvassa liikuntakokeiluja, maksuttomia hyvinvointimittauksia sekä ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista! Vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma keräsi yli tuhat liikkujaa Ouluhalliin.

Tervetuloa viettämään mukavaa liikunnallista päivää!

Maksuttoman tapahtuman järjestävät Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut yhteistyössä urheiluseurojen ja järjestöjen kanssa. Ohjelma täsmentyy myöhemmin.

Ilmoita yhdistyksesi, yrityksesi tai seurasi mukaan esittelijäksi oheisella lomakkeella. Kutsu esittelijöille lomakkeen alla. 


Ilmoittaudu esittelijäksi Ainot ja Reinot liikkeelle Ouluhallissa -liikuntatapahtumaan!

2. Olemme mukana esittelemässä kaupallista toimintaa *
6. Tarvitsemme esittelypisteeseemme:


Kutsu esittelijöille: Ainot ja Reinot liikuntatapahtuma ke 6.4.2022 Ouluhallissa


Arvoisa yhteistyökumppanimme!

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut ovat käynnistäneet senioreiden maksuttoman Ainot ja Reinot -liikuntatapahtuman suunnittelun. Tarkoitus on laittaa eläkeikäiset liikkeelle jälleen huhtikuun alussa!

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 6.4.2022 klo 10-14 Ouluhallissa vanhalla puolella. Tilaa on siis runsaasti. Luvassa on monipuolinen kattaus liikuntakokeiluja, maksuttomia hyvinvointimittauksia sekä ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma keräsi yli tuhat liikkuvaa senioria Ouluhalliin!

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta järjestöille, yhdistyksille ja muille ei-kaupallisille toimijoille. Liiketoimintaa harjoittavilta esittelijöiltä perimme 200 €:n osallistumismaksun, jolla katamme tapahtuman esiintyjien palkkioita. Tapahtuman liikunnallisen luonteen vuoksi toivomme esittelijöiden kiinnittävän huomiota erityisesti esittelypisteen toiminnallisuuteen. Myös vuoden 2019 palautteiden perusteella toiminnallisuutta ja mm. erilaisia liikuntakokeiluja toivottiin lisää.

Varmistathan paikkasi tapahtumassa ilmoittamalla osallistumisestasi täyttämällä ja lähettämällä oheisen lomakkeen 4.3.2022 mennessä. Samalla voit jo kertoa meille alustavia ajatuksia esittelypisteenne toiminnallisuudesta ja esittelypisteeseen liittyvistä toiveista. Suunnittelethan toiminnan siten, että se on mahdollista toteuttaa koronaturvallisesti ja voimassa olevien viranomaisohjeistusten mukaisesti. Mukaan ilmoittautuville tahoille lähetämme tarkemmat ohjeet tapahtumaan liittyen maaliskuun alkupuolella. 
Ainot ja Reinot -liikuntatapahtuman järjestävät Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry, Yhdistyksistä hyvinvointia -hanke sekä Oulun kaupungin liikuntapalvelut yhteistyössä urheiluseurojen ja järjestöjen kanssa.

HUOM! Tarkkailemme edelleen aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä sekä siihen liittyviä viranomaisten ohjeita. Lopullinen päätös tilaisuuden toteuttamisesta tehdään maaliskuussa. Pidämme mukaan ilmoittautuvat tahot ajan tasalla järjestelyjen etenemisestä ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista välittömästi. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, siitä ei luonnollisestikaan peritä myöskään osallistumismaksuja.


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä:

Minna Kuusisto, puh. 050 3687 456 
etunimi.sukunimi@popli.fi