Yhdistyksistä hyvinvointia -hanke

 

Yhdistyksistä hyvinvointia -hanke tarjoaa kaikenlaisille yhdistyksille maksuttomia yhdistysjohdon ja yhdistystoimijoiden koulutuksia ja tukea yhdistysten kehitystyöhön. Hankkeessa mukana olevat yhdistykset pääsevät mm. hiomaan uudenlaisia toimintamalleja ja saavat tukea palveluidensa kehittämiseen. Hankkeen avulla tuetaan yhdistyksiä alueen asukkaiden liikunnallisen elämäntavan edistämisessä vauvasta vaariin. 

Hankkeen tavoitteena on 

  • tehdä yhdistyksistä entistä osaavampia ja houkuttelevampia yhteisöjä
  • edistää kuntien ja yhdistysten välistä yhteistyötä sekä
  • nostaa yhdistykset näkyvämpään rooliin paikallisina aktivoijina, yhteisöllisinä voimanpesinä ja maaseudun elinvoimaisuuden ylläpitäjinä. 

Hankkeen kohderyhmänä ovat Pohjois-Pohjanmaalla vaikuttavat järjestöt, yhdistykset ja yhteisöt sekä koko elämänkaaren laajuudella paikalliset asukkaat.

Maaseuturahaston rahoittama hanke toimii 22 kunnan alueella (Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Ii, Oulu, Utajärvi, Vaala, Muhos, Kempele, Tyrnävä, Liminka, Lumijoki, Hailuoto, Siikajoki, Raahe, Pyhäjoki, Merijärvi, Oulainen, Haapavesi, Siikalatva, Kärsämäki ja Pyhäntä).

Hankkeen toteuttajana on Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry. Kaksivuotisen hankkeen toteutusaika on 1.1.2020 – 31.12.2021.

 

Yhteystiedot
 

Projektivastaava
Mikko Männistö 
050 368 7456

 

 Projektityöntekijä, viestintä
 Heidi Similä
 050 379 9662

    
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@popli.fi

Yhdistyksistä hyvinvointia -hanke löytyy myös Facebookista @yhdistyksistahyvinvointia

 

Liity tiedotuslistallemme!

Haluatko seurata Yhdistyksistä hyvinvointia -hankkeen etenemistä ja saada ajankohtaista tietoa mm. tulevista koulutuksista, tapahtumista ja työpajoista? Täytä yhteystietosi alle, niin lisäämme sinut postituslistallemme.