Haipakkakoordinaattorin välitilinpäätös

21.5.2013

Ulkona vihmoo vettä kuin viimeistä päivää. ”Onneksi” on välipäivä On Pop Liikkua -kiertueella, ja tänään ei ole liikuntatapahtumaa missään. Mutta aiemminpa tällä viikolla oli. Ja myös viime viikolla. HuhHuijakkaa, Haipakkaa on siis riittänyt.

Kiertue aloitettiin 29.4. Kaakkurin koulun koko päivän urakalla, eli päivällä järjestettiin alakoululaisten tapahtuma ja sitten kaupan päälle Maakunta Liikkeelle – perheliikuntatapahtuma illalla.

Kaakkurin päivätapahtuma meni hyvin, vaikka koordinaattoria ensimmäinen Haipakka – päivä vähän jännittikin. Heti ensimmäisessä tapahtumassa meillä oli mukana oululainen Oulun Kisko, joka liikutti lapsia lentopallon avulla, mukana oli myös lentopallon Mestaruusliiga – pelaaja Ville Kaksonen. Illan tapahtuma oli kieltämättä kävijämäärältään pettymys, vaikka aurinko päätti pilkistellä meille koko illan ajan. Illaksi mukaan tuli vielä toimintaansa esittelemään Oulun Kiskon lisäksi Oulun Golf sekä Merikoski SBT. Kiitos heille mukana olosta.

Myös 2.5. Pöllönkankaan kolululla järjestettiin Maakunta Liikkeelle – perheliikuntatapahtuma. Illassa oli juhlan tuntua, kun Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä oli avaamassa tapahtumassamme Pöllönkankaan uuden lähiliikuntapaikan. Vaikka vettä vihmoi, oli sisällä koululla kunnon markkinameininki! Tarjolla oli liikuntarasteja salissa, InBody kehonkoostumusmittauksia aikuisille, makkaraa ja muuta evästä, kirpputori ja jopa kasvomaalausta!  Kuvia tapahtumasta->

Ohessa terveiset Pöllönkankaalta:
"Suurkiitokset Haippakkapäivästä 2.5!  Teitte hienoa työtä aamusta iltaan (sateesta huolimatta) ja mahdollistitte oppilaillemme hienoja kokemuksia ja liikunnan iloa monessa muodossa. Myös etukäteisjärjestelyt sujuivat hyvin . Kiitos myös joustavuudestanne nimenomaan meidän koulumme osalta. Saimme haipakkaa laidasta laitaan! (kaikki  1.-9. luokkalaiset pääsivät mukaan)

Yhteistyöstä kiittäen ja hyvää jatkoa Haipakalle toivottaen!
Paula Riihimäki, 1-6 lk apulaisjohtaja"

Myös Pateniemen koulusta saatiin haipakkapalautetta:
"Kaikki toimintapisteet olivat hyviä, sekä oppilaat että opettajat tykkäsivät. Oli hienoa kun koulutetut oppilaat saivat olla ohjaamassa. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen, erilainen, monipuolinen liikuntapäivä. Toivottavasti saamme ensikin keväänä tällaista lisää.
Annukka Hukari vararehtori, apulaisjohtaja"

Tätä kirjoittaessani kiertueesta on takana vasta reilu kolmannes kevään tapahtumista, joten liikettä tulee vielä piisaamaan Oulun urheilukentillä ja koulujen pihoilla! Tähän mennessä liikkumassa on käynyt noin 2500 lasta ja nuorta. Tulehan mukaan katsomaan miten homma toimii. Vielä ehtii!

Tiedustelut:
Liikuntaneuvoja, tapahtumakoordinaattori
Miia Määttä, puh 040 542 4480, miia.maatta(ät)popli.fi

http://www.popli.fi/onpopliikkua/