PoPLin verkkolehden arkisto/Toukokuu2013

Vauhtia, vapautta ja vieras elementti

Ehjästä lentokoneesta poistuminen kesken lennon saattaa kuulostaa järjenvastaiselta ja vaaralliselta. Tosi asiassa laskuvarjohyppääminen on sangen kurinalainen vauhtilaji, jonka ideana ei ole hengellä leikkiminen. Lajin viehätys on oppia liikkumaan ihmiselle vieraassa elementissä -ilmassa.

Terva-Lentis esittäytyy

Terva-Lentis ry on perustettu 23.11.1994 ja merkitty yhdistysrekisteriin 25.6.1996 veteraanilentopalloilun erikoisseuraksi, joka toimii Oulussa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 200. Pääosa jäsenistä on oululaisia, mutta jäseniksi voivat liittyä myös lähikuntien ja vähän kauempanakin kotipaikkaa pitävät veteraanit, koska joka paikkakunnalta ei löydy riittävästi saman ikäluokan harrastajia.

PoPLi:n verkkolehti 2/2013

Eskon puumerkki

Voi sitä liikunnan riemua, mitä viime viikkoina olemme saaneet nähdä Oulun eri koulujen pihoilla ja kentillä! On PoP Liikkua -kiertue liikuttaa tuhansia lapsia nyt toukokuun aikana. Yli 30 koulun oppilaat ovat osallistuneet 16:een päivä- ja kuuteen iltatapahtumaan. Ilma ei aina ole ollut paras mahdollinen, mutta se ei ole lasten vauhtia hiljentänyt.

Maakunta liikkeelle -hanke lähenee päätöstään

Reilut kaksi ja puoli vuotta sitten Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan ensimmäinen ESR-hanke näki päivänvalon. Sitä ennen oli tehty kova taustatyö ja laadittu laadukas hankehakemus. Kokonaisbudjetiltaan 421.000 euroa oleva hanke oli syntynyt.

Aikuisliikuntapäälliköstä bussikuskiksi

Kesäkuussa 4.6. Oulun torilla käynnistämme ylpeänä uuden liikkuvan toimintayksikön palvelemaan kumppaneitamme seuraavan neljän vuoden ajan. Ulkoasu – sisustus ja tietenkin auton nimi tullaan julkistamaan päivän aikana.

Haipakkakoordinaattorin välitilinpäätös

Ulkona vihmoo vettä kuin viimeistä päivää. ”Onneksi” on välipäivä On Pop Liikkua -kiertueella, ja tänään ei ole liikuntatapahtumaa missään. Mutta aiemminpa tällä viikolla oli. Ja myös viime viikolla. HuhHuijakkaa, Haipakkaa on siis riittänyt.

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry
Sammonkatu 6
90570 OULU
Puhelin (08) 311 2472
Fax. (08) 311 2471
Huom. kesä-aukiolo 3.6.-9.8. klo 8-15
Toimisto suljettuna 15. – 26.7.2013

Tour de Kids -etappipyöräilyt on tänä kesänä ennätyslaaja lasten liikuttaja

TdK:n yhdeksän osakilpailua tarjoavat uuden Oulun lapsille helpon tien kilpapyöräilyn maailmaan ja mukavia kokemuksia lapsen tasolla ja ehdoilla.