Monimessut Oulussa onnistuivat erinomaisesti

6.6.2012

Ouluhallissa järjestettiin 4.-6.5.2012 uudentyyppiset Monimessut, jossa yhdistyivät Kunnossa!, kesäpiha ja Osaavat Kädet -messukokonaisuudet. Konsepti osoitti toimivuutensa, minkä vuoksi koemmekin, että tämän kaltaisilla messuilla on varmasti tulevaisuutta.

Kunnossa! -messujen pääteemoihin  kuuluivat Kuntoilu, Liikunta, Urheilu, Terveys ja Retkeily. Keskustelemalla asiantuntijoiden kanssa sekä osallistumalla messuteemoja käsitteleviin mielenkiintoisiin luentoihin ja tietoiskuihin kävijät saivat myös roppakaupalla hyödyllisiä vinkkejä ja arvokasta opastusta. Messuilla oli myös liikunnallista tekemistä koko perheelle. Maakunta Liikkeelle -hanke tarjosi muun muassa ilmaisia Inbody-kehonkoostumusmittauksia ja PoPLi järjesti lapsille oman peuhupaikan pomppulinnoineen Kunnossa! -alueella.

Messuyleisöltä ja näytteilleasettajilta saamamme palaute oli erittäin myönteistä. Erityisesti saimme kiitosta messuohjelmaan liittyen, jota kehuttiin monipuoliseksi, kiinnostavaksi ja hyvin suunnitelluksi sekä messujen teemoihin soveltuvaksi. Ohjelmia seurattiinkin erityisen suurella mielenkiinnolla ja runsain joukoin niin yleisöluentotilassa kuin päälavallakin.

Iloksemme uusi monimessutapahtuma herätti runsaasti kiinnostusta niin yleisön kuin näytteilleasettajienkin joukossa. Kaikkiaan näytteilleasettajia messuilla oli yli 250. Yleisöä kolmen päivän aikana kävi  yli 15 000. Kunnossa! -messuille oli selvästi kysyntää, koska asiakkaat viihtyivät alueella ja näytteilleasettajat olivat todella tyytyväisiä messujen antiin heille itselleen.

Lämmin kiitos kaikille osanottajille; messuvieraille, näytteilleasettajille, esiintyjille, luennoitsijoille sekä yhteistyökumppaneille!

Lisää kuvia messuilta Picasa -verkkogalleriassa!

Aurinkoisia kesäpäiviä toivottaen,

PoPLi:n messuväki

Toimintasali Voimalan näytöstreeni
Messujen luennot ja esitykset kiinnostivat
Aikuisliikuntapäällikkö Kari Heljasvaara PoPLi:sta luennoi ravitsemuksesta
PoPLi:n aluejohtaja Esko Hassinen ja messujen yhteyshenkilö Pentti Uusi-Illikaine