Uutta toimintaa välitunneille syksyn välituntikampanjasta!

6.6.2012

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Nuori Suomi toteuttavat syksyllä 2012 kampanjan ala- ja yläkoululaisten välituntiliikunnan aktivoimiseksi. Vertaisohjaajat välituntien liikuttajina ja leikittäjinä lisäävät oppilaiden motivaatiota liikkumiseen. Nyt on mahtava mahdollisuus aktivoida oppilaat itse vaikuttamaan omiin liikkumisen mahdollisuuksiinsa!

Välkkäri-koulutuksessa 5-9-luokkalaiset lapset ja nuoret saavat valmiuksia toimia oman koulunsa välitunneilla liikkumaan innostajina, leikkien ja pelien käynnistäjinä sekä ohjaajina. Välkkäri-koulutuksen opit on helppo ottaa käyttöön osallistumalla alakoulujen Vipinää välkälle! -kampanjaan tai yläkoulujen Taisto-turnaukseen lokakuussa 2012.

Välituntikampanjaan osallistuva koulu voi tilata Välkkäri-koulutuksen tarjoushintaan 140 € + kouluttajan matkakulut. Lisäksi koulutukseen sisältyy kaupanpäälle viisi laadukasta palloa (arvo 100 €). Tarjous on voimassa niin kauan kuin palloja riittää!

Vireyttä välitunneista ulkona liikkuen!
Välituntiliikkumisen hyödyt kantautuvat luokkaan saakka. Jaksamisen ja oppimisvireyden kannalta on tärkeää katkaista pitkä yhtäjaksoinen istuminen koulutunnilla.  Lisäksi pelejä ja leikkejä pidetään yleisesti tehokkaina sosiaalisen ja eettisen kasvun välineinä.

Vipinää välkälle! – välituntikampanja alakoululaisille
Kampanja toteutetaan 1.-5.10. Kampanjassa mukana olevat saavat hauskoja välituntivinkkejä jokaisen oppilaan riemuksi!

Taisto-turnaus – välituntikampanja yläkoululaisille
Kampanja toteutetaan viikot 1.-12.10. Kampanjassa järjestetään luokkien välinen Taisto-turnaus, jossa kevään Taistosta tuttu peli saa uusia sovelluksia. Turnauksen toteutuksessa voi hyödyntää vertaistuomarointia!

Ilmoittadu kampanjaan ja tilaa Välkkäri-koulutus tarjoushintaan tästä